شوهرم کلا هر کمکی تو خونه میکنه بعد ها تو دعوا و بحث منت سرم میزارع که اره من کمکت میکنم هیچ مردی کمک نمیکنه قدرم رو نمیدونی من کمکت نکنم به هیچ کاری نمیرسی منم قسم خوردم دیگ هیچ وقت ازش کمک نگیرم و نزارم کمکم کنه
دیشب یه کوه ظرف توجا ظرفی بود(کیک پخته بودم و ظرفای شام تو سینک بود)میخواستم بعد شام بشورم که پسرم خیلی پر خوری کرد داشت رو فرش بالا میاورد منم چون فرشام رو تازه از قالیشویی اورده بودم و دسترسی به مشنبا نداشتم و از دستشویی دور بودم و نمیخواستم فرش کثیف بشه خیلی سریع دهن بچم رو تو سینک گرفتم و بچم رو ظرفا و سینک بالا اورد(گلاب به روتون)من خیلی حالم بد شد و چندشم میشد تا اون استفراغ رو از سینک و از رو ظرفا پاک کنم به شوهرم گفتم لطفا اون کثافت کاری هارو پاک کن من به اون استفراغا نزدیک بشم مریض میشم توروخدا ظرفا رو نشور فقط استفراغ هارو اب داغ بگیر بره ظرفا رو فردا میشورم 🤦🏻♀️ شوهرم گفت ن ظرفام میشورم
گفتم تمیز نمیشوری من باید تمامش رو وایتکس بگیرم میل نمیره شوهرمم هیچی نگفت بعد اون اتفاق دیگ انرژیم تحلیل رفت و رفتم خوابیدم قبل خواب به شوهرم تذکر دادم که توروخدا ظرفا رو نشور فردا حتما خودم میشورم
امروز صبح بیدار شدم دیدم تمامه ظرفا رو شسته خشک کرده گذاشته تو کابینت انقدر چندشم شد تمامه ظرفا رو ریختم بیرون دوباره از اول شستم تمامه کابینت هارو با وایتکس ضد عفونی کردم و فیلم گرفتم🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️الان میخوام فیلم رو برای شوهرم بفرستم و بگم که زحمت منو ده برابر کرد و دعوا کنم که چرا حرفم رو گوش نداده و زحمتم رو زیاده کرد میخوام شب پوستش رو بکنم 😐
بنظرتون کارم درسته؟؟؟یا به روش نیارم؟؟؟