2777
2789

و به شدت سطح بالا و ثروتمندن 

بعد من اونجا چجوری رفتار کنم؟ بچه ها اعتماد به نفس و عزت نفس ضعیفی دارم و عمدا اومدم وارد این محیط بشم که بتونم خودم رو ارتقا بدم و دوستای بهتری داشته باشم

درست و متین صحبت کردن ترند صحبت کردن لول ادم روبالامیبره 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
درست و متین صحبت کردن ترند صحبت کردن لول ادم روبالامیبره

بسیار عالی عزیزم ولی چجوری آخه 

من موقع حرف زدن باهاشون چنان استرسی میگیرم که همه چی یادم میره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی خود واقعیت باش 

اگه آدابی دارن آدابشون رو فقط رعایت کن 

خیلی از این پولدارها و سطح بالاها از من و شما خاکی ترن 

به سطح اختلاف طبقاتی فکر نکن وگرنه نمی تونی کارت رو ادامه بدی

اینطوری گفتی یاد اون ترانه شماعی زاده افتادم🤣🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بسیار عالی عزیزم ولی چجوری آخه من موقع حرف زدن باهاشون چنان استرسی میگیرم که همه چی یادم میره

اوناهم ادم هستن‌مث ما ن شاخ دارن ن دم فقط پولدارن🤣🤣 اصلانترس استرس نگیردت خیلی عادی باش شاید اصلا بری اونجا یختون باز ش اونا هم عادی بحرفن 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
اینطوری گفتی یاد اون ترانه شماعی زاده افتادم🤣🤣🤣

می‌دونی چرا اینجا رفتم 

چون محیطش عالیه و هرکی اومده رشد کرده 

یه دختر خانومی رو میشناسم که وضعیتش مالیش خوب نبود ولی رفت یه جای خوب برای کار ، و چون محیط خیلی خوب بود طی چند سال رشد کرد اونم چه رشد و پیشرفتی 😍🎀

کاش منم با اعتماد به نفس رفتار کنم

اوناهم ادم هستن‌مث ما ن شاخ دارن ن دم فقط پولدارن🤣🤣 اصلانترس استرس نگیردت خیلی عادی باش شاید اصلا ...

😂خودمون یه زمانی پولدار بودیم و یادمه مردم چقد تفاوت قائل بودن بین من پولدار و کسی که وضعیتش خوب نبود 

هرچند خوشم نمیومد از این موضوع .

الان دیگه بر عکس شده

😂خودمون یه زمانی پولدار بودیم و یادمه مردم چقد تفاوت قائل بودن بین من پولدار و کسی که وضعیتش خوب نب ...

عزیزم ایشالاشماهم ب هم سطحشون میرسی