سلام توصیه هایی کع من بهت دارم
از همین الان که یازدهم ی هستی بخون واسه کنکور
نهایی رو شب امتحان نزار از همین الان بهشون برس
خودتو درگیر کمالگرایی نکن مثلا حتما همه فیلمای رو کامل ببینی واگر یه تیکشو از دست بدی دکه تو یاد نمگیری وفیلم هرجایی که لازم بود اشکال داشتی ببین وموقع فیلم دیدن دست به قلم شو که فعال باشه مثل فیلم سینمایی نباشه برات پس بیشتر وقتت رو برای تست زدن بزار تا فیلم دیدنــ
خواب و گوشی تو تنظیم
درگیر اخبار و حواشی نباش
تو مدرسه هم دنبال درس باش ودرگیر حواشی مدرسه واین امتحان لغو کنین و ... نباش و توچون مدرسه ای خیلی عالیه میتونی آموزشت رو اونجا ببینی اومدی خونه از همون مبحث تست بزنی ، تا اینکه دوباره بیای خونه آموزش جدا ببینی وقتت دوبرابر هدر بره ، پس سعی کن تو کلاس خوب گوش کنی وهرچی نفهمیدی بدون خجالت وتوجه به همکلاسی هات ببپرس از معلم و بیشتر خودتو باهمکلاسی های درس خون نزدیک کن ودانش آموزی که درس خون باشه جایگاه تو مدرسه پیش مدیر ومعلم بالاست
و تو اجرای برنامت استمرار داشته باش حتی اگر یه روزی بدترین اتفاق زندگیت افتاد بی حوصله وکم انگیزه شدی ، تو استراحت کن ولی درس خوندن و رها نکن و درس خوندن رو یک مسئولیتی بدون برا خودت که فارغ از هر احساس وشرایطی باید انجامش بدی
دیگه به حرفای منفی و سختگیری های خونواده و حرفای فامیل واینا بی توجه باش تو تمرکزت رو درست باشه هرچند اونا بگن سخته وقبول نمیشی و... و لازم نیس داد بزنی هدفتو میخوای اینکاره بشی که از همین الان تو قعات بالا بره ازت و بعدا نزدیک کنکور فشار بیاد بهت
به هیچ کس نگو
فکر کن سوار قایقی حرفای منفی این جریان آبی که تو رو هدایت میکنی اگر تو ذهنت رو حرفای اونا بزار یکه فلانی جرا این حرفو بهم زد و من قبول نمیشم پس درواقع تو داری قایقتو سوراخ میکنی وغرق حرفای بقیه میشی
اینم بگم اصلا الان دیر نیس تو اگه تمام تلاشتو بزاری بهترین رشته وبهترین دانشگاه قبول میتونی بشی