2777
2789

از کی شروع کردین خوندن و تراز و رتبه تون چند شد

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎

امسال کنکور دارم از ۲ شهریور شروع کردم تا الان نصف یازدهم رو بستم

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امسال کنکور دارم از ۲ شهریور شروع کردم تا الان نصف یازدهم رو بستم

رشتت تجربیه؟

آفرین خوب پیش رفتی

اما سعی کن مفید بخونی

ساعت مطالعه ات چنده

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎

کنکپر چطور بودسخت ، آسون ، مفهومی و...

رشته ریاضی سخت و مفهومی بود فقط درس فیزیک تعداد سوالات آسونش زیاد بود

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

رشتت تجربیه؟آفرین خوب پیش رفتیاما سعی کن مفید بخونیساعت مطالعه ات چنده

بله رشتم تجربیه 

ساعت مطالعم میرسه به ۱۰ ساعت 

البته ۱۰ ساعت مفید نه اینکه نصفش بدون تمرکز باشه 

ولی حس میکنم دیر شروع کردم😢😢

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

رشته ریاضی سخت و مفهومی بود فقط درس فیزیک تعداد سوالات آسونش زیاد بود

جدی؟

امیدوارم پذیرشش زیاد باشه

بچه های بدبخت پشت نمونن

بله رشتم تجربیه ساعت مطالعم میرسه به ۱۰ ساعت البته ۱۰ ساعت مفید نه اینکه نصفش بدون تمرکز باشه ولی حس ...

دقیقا منم همینطورم احساس میکنم دیره

من باید برم یازدهم هنوز هیچ تستی نزدم

پیشنهاد یا راهکاری برام نداری که تست زدن برام راحت بشه؟

سلام توصیه هایی کع من بهت دارم

از همین الان که یازدهم ی  هستی بخون واسه کنکور

نهایی رو شب امتحان نزار از همین الان بهشون برس

خودتو درگیر کمالگرایی نکن مثلا حتما همه فیلمای رو کامل ببینی واگر یه تیکشو از دست بدی دکه تو یاد نمگیری وفیلم هرجایی که لازم بود اشکال داشتی ببین وموقع فیلم دیدن دست به قلم شو که فعال باشه مثل فیلم سینمایی نباشه برات  پس بیشتر وقتت رو برای تست زدن بزار تا فیلم دیدنــ

خواب و گوشی تو تنظیم 

درگیر اخبار و حواشی نباش

تو مدرسه هم دنبال درس باش ودرگیر حواشی مدرسه واین امتحان لغو کنین و ... نباش و توچون مدرسه ای خیلی عالیه میتونی آموزشت رو اونجا ببینی اومدی خونه از همون مبحث تست بزنی ، تا اینکه دوباره بیای خونه آموزش جدا ببینی وقتت دوبرابر هدر بره  ، پس سعی کن تو کلاس خوب گوش کنی وهرچی نفهمیدی بدون خجالت وتوجه به همکلاسی هات ببپرس از معلم و بیشتر خودتو باهمکلاسی های درس خون نزدیک کن  ودانش آموزی که درس خون باشه جایگاه تو مدرسه پیش مدیر ومعلم بالاست 

و تو اجرای برنامت استمرار داشته باش حتی اگر یه روزی بدترین اتفاق زندگیت افتاد بی حوصله وکم انگیزه شدی ، تو استراحت کن ولی درس خوندن و رها نکن و درس خوندن رو یک مسئولیتی بدون برا خودت که فارغ از هر احساس وشرایطی باید انجامش بدی

دیگه به حرفای منفی و سختگیری های خونواده و حرفای فامیل واینا بی توجه باش تو تمرکزت رو درست باشه هرچند اونا بگن سخته وقبول نمیشی و...  و لازم نیس داد بزنی هدفتو میخوای اینکاره بشی که از همین الان تو قعات بالا بره ازت و بعدا نزدیک کنکور فشار بیاد بهت 

به هیچ کس نگو 

فکر کن سوار قایقی حرفای منفی این جریان آبی که تو رو هدایت میکنی اگر تو ذهنت رو حرفای اونا بزار یکه فلانی جرا این حرفو بهم زد و من قبول نمیشم پس درواقع تو داری قایقتو سوراخ میکنی  وغرق حرفای بقیه میشی 

اینم بگم اصلا الان دیر نیس تو اگه تمام تلاشتو بزاری بهترین رشته وبهترین دانشگاه قبول میتونی بشی 

🌝 •ستاره ای` در اعماق قلبم•✨🐾👑

سلام توصیه هایی کع من بهت دارماز همین الان که یازدهم ی هستی بخون واسه کنکورنهایی رو شب امتحان نزار ...

خدایا

چطور اینقدر خوب رو بقیه تاثیر مثبت میزاری؟🥲

واقعا از ته قلبم ازت ممنونم❤️

خیلی کمک بزرگی بهم کردی ، انگار واقعا نیاز داشتم کسی اینا رو بهم بگه🫠

با تمام وجودم برات آرزو موفقیت میکنم

امیدوارم به هرچی که میخوای برسی

راهت همیشه سبز و پرنور و هموار🥲✨

خدایاچطور اینقدر خوب رو بقیه تاثیر مثبت میزاری؟🥲واقعا از ته قلبم ازت ممنونم❤️خیلی کمک بزرگی بهم کرد ...

خواهش میکنم نظر لطفته 😘😉💕

انشاءالله شما هم موفق باشی 😘💫💐

🌝 •ستاره ای` در اعماق قلبم•✨🐾👑