2777
2789
عنوان

خب خب شب جشنی ی تاپیک جوکمون نشه😂🥂

| مشاهده متن کامل بحث + 24777 بازدید | 618 پست
شما هم وقتی تو تاکسی نشستیدتاکسی از مسیری که شما بلدید نمیرهفک میکنین میخواد بدزدتتونیا فقط من تئوری ...

اوایل تاپیک اینو گذاشته بودن زحمت کشیدی 😉😅

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
از تفریحات روزانم اینه که:🤭تو اتوبوس یهو از جام بلند میشم،ملت که هجوم میارن به سمت صندلی خالی😂از ج ...

خیلی خوبی 🤣🤣🤣

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يه پيرزنه ٩٠ ساله عكسشو ميبره عكاسى ميگه اينو برام فتوشاپ كنيد.              

نه آرايشم كنيد نه جوانم كنيد 😐

عكاسه ميگه پس چيكار كنيم؟

پيرزنه ميگه يه گردنبند الماس و يه انگشتر ياقوت به عكسم اضافه كنيد كه بعد از مرگم عروسام انقدر بگردن دنبالش تا نفسشون در بياد... 😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

‌دیشب واسم خواستگار امد مادر داماد 

گفت : عروس خانم، بغیر از ارایش کردن،

کار دیگه ای هم بلده؟

مامانمم گفت:

شستشو ....

دخترم میتونه در عرض 10 ثانیه کل

خانوادتون رو بشوره بذاره کنار☺️

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

حاج خانوم چند تا اولاد دارين؟ 

حاج خانوم: 5 تا بچه داشتم !

خبرنگار: مگه الان ديگه نداريشون؟!

حاج خانوم : نه 

دو تاشون اسیر شدن 

سه تاشونم مفقود الاثر

خبرنگار: ماشالله به اين شیرزن صبور !

كدوم منطقه اسير يا مفقودالاثر شدن؟ 

حاج خانوم: دو تاشون دختر بودن ، 

شوهر کردن اسیر شدن.

سه تاشونم  پسر بودن ،

زن گرفتن مفقودالاثرن!!😐

ﭘﺴﺮﻩ ﻫﻤﺴﺎﻳﻤﻮﻥ

ﺗﻮ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﺍﻣﺴﺎﻝ ﺑﻴﺴﺘﺎ ﻣﻮﻧﺪﻩ ﺑﻪ ﺁﺧﺮ ﺷﺪﻩ...

ﺑﺎﺑﺎﺵ ﺩﺍﺷﺖ ﺷﻴﺮﻧﻲ ﭘﺨﺶ ﻣﻴﮑﺮﺩ!!! 

ﻣﻴﮕﻢ ﭼﺮﺍ؟

ﻣﻴﮕﻪ ﻓﮏ ﻧﻤﻴﮑﺮﺩﻡ

ﺑﻴﺴﺖ ﻧﻔﺮ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺍﺣﻤﻖ ﺗﺮﻡ ﺑﺎﺷﻪ 😂😂‎‌‌‌‌‌‌

اوایل تاپیک اینو گذاشته بودن زحمت کشیدی 😉😅

متوجه اشتباهم شدمم هی نزنید به سرم🤣🤣🥹🥹

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀پروفایلم عکس چشم خودمه کپی نکنید🗿✨️ خیلی زود صمیمی میشم تو فقط سلام کن🤣🧚‍♀️عاشق مو فرفریااا🥹🩷هر چی دل تنگته میشنوم🥹💕 https://daigo.ir/secret/31742912245

شما هم وقتی تو تاکسی نشستیدتاکسی از مسیری که شما بلدید نمیرهفک میکنین میخواد بدزدتتونیا فقط من تئوری ...

اینو ک من گفتم🤣🤧😂🍷

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

جمله ای که حسرتش به دل حوا موند وقتی آدم اذیتش میکرد نمیتونست بهش بگه آدمت میکنم 🤣 😂

😂🤧🤣

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

جمله ای که هیچ وقت حوا نتونست به آدم بگه. بگه آدم باش از شوهر مردم یاد بگیر چون خودش تنها شوهر دنیا ...

تن این بیچاره ها رو تو گور نلرزون

می‌دونی چرا تو چهارمحال بختیاری ، بعد ساعت ۳:۵۹ مستقیم ساعت میشه ۵ ؟ چون چهار محاله 🤣

وای🤣🤣🤣🤣🤧

يه پيرزنه ٩٠ ساله عكسشو ميبره عكاسى ميگه اينو برام فتوشاپ كنيد. نه آرايشم كنيد نه جوانم ...

پیرزن فتنه🤧🤣😂😝