2777
2789
عنوان

خب خب شب جشنی ی تاپیک جوکمون نشه😂🥂

| مشاهده متن کامل بحث + 24760 بازدید | 618 پست
جسارتا کدوم شهری خاله🤣💔میدونمم‌کدوم وریه🫶🏻🤭💕🫠

تویسرکان عزیزم

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

تویسرکان عزیزم

خیلییی طول میکشه تا برسم ناهار فردا میام💕🫠

من تبریزمم

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀پروفایلم عکس چشم خودمه کپی نکنید🗿✨️ خیلی زود صمیمی میشم تو فقط سلام کن🤣🧚‍♀️عاشق مو فرفریااا🥹🩷هر چی دل تنگته میشنوم🥹💕 https://daigo.ir/secret/31742912245

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلییی طول میکشه تا برسم ناهار فردا میام💕🫠من تبریزمم

عی جاااان

خوشبختم عزیزم🫶💞💓🤍

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

عی جاااانخوشبختم عزیزم🫶💞💓🤍

الهیی به همچنین💕🫶🏻🤭

مشکلی نیس ک خاله میگیم بهتون؟😝🫂

راستش تقریباا هم سن و سال مامان منید نمیشهه خالی خطابتون کنمم🥹😝🤭💕

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀پروفایلم عکس چشم خودمه کپی نکنید🗿✨️ خیلی زود صمیمی میشم تو فقط سلام کن🤣🧚‍♀️عاشق مو فرفریااا🥹🩷هر چی دل تنگته میشنوم🥹💕 https://daigo.ir/secret/31742912245

الهیی به همچنین💕🫶🏻🤭مشکلی نیس ک خاله میگیم بهتون؟😝🫂راستش تقریباا هم سن و سال مامان منید نمیشهه ...

عیب نداره فداتشم راحت باش🤍💓💞🫶🤧💌🩵💖😘👄💗🥂

عیب نداره فداتشم راحت باش🤍💓💞🫶🤧💌🩵💖😘👄💗🥂

شما سنتون بالا نیساا مامان من زود ازدواج کرده 35 سالشه تازه داداشم ۱۸ سالشهه💔💔🤣🤣

ماعم نسبت به شما بچه ایممم حالا میگم اگه حس میکنید به کودک درونتون ضربه میخورهه نگم🥹😝

شما سنتون بالا نیساا مامان من زود ازدواج کرده 35 سالشه تازه داداشم ۱۸ سالشهه💔💔🤣🤣ماعم نسبت به شما ...

منم تقریبا زود ازدواج کردم18سالگی🤣ولی خب بچه هام کوچیکن

عشقم راحت باش من ناراحت نمیشم🩷🍷💌

خو عوضی ی تگ کنی بد نیستااااااا

والا مهلا درحال شیرخوردن بود یادم رفت🤣🤧🥂

من هروقت خیلی خوشحال می‌شم

وسطش یکم فک می‌کنم ببینم کجای کار میلنگه که من انقدر خوشحالم؟

اصولا باید یه ضدحالی باشه توش،

نمی‌شه همینجوری که😂😂

ﻣﺎﺷﯿﻦ ﻫﺎﯼ ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺍﺻﻼ ﺧﻮﺏ ﻧﯿﺴﺘﻦ، ﭼﻮﻥ ﺁﺩﻡ ﻭﻗﺘﯽ ﭘﺸﺘﺶ ﻣﯿﺸﯿﻨﻪ ﻣﻤﮑﻨﻪ ﺧﺪﺍ ﺭﻭ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ کنه!! ﻭﻟﯽ ﺗﻮ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﻫﺎﯼ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻫﻤﺶ ﺑﯿﺎﺩ ﺧﺪﺍ ﻫﺴﺘﯽ، مثلا میگی:

ﺧﺪﺍ ﮐﻨﻪ ﺁﺗﯿﺶ ﻧﮕﯿﺮﻩ

ﺧﺪﺍ ﮐﻨﻪ ﻻﺳﺘﯿﮑﺶ ﻧﺘﺮﮐﻪ

ﺧﺪﺍ ﮐﻨﻪ ﭼﭗ ﻧﮑﻨﻢ

ﺧﺪﺍ ﮐﻨﻪ ﺗﺮﻣﺰﺵ ﺑﮕﯿﺮﻩ

ﺧﺪﺍ ﮐﻨﻪ ﻧﺰﻧﻢ ﺑﻪ ﯾﻪ ﺣﯿﻮﻭﻥ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺩﺍﻏﻮﻥ ﺑﺸﻪ

کلا فضاش معنویه!

پراید که دیگه انگار توی حرمی، دم به دیقه صلوات

میدونسید تو خارج فقط اسکلا میرن مدرسه

واسه همین به مدرسه میگن school 😐

بازم اگه چیز جدید یاد گرفتم بهتون میگم😂

لب دریا نشسته بودم پرنده عشق امد و گفت: برای دوستت نامه ای بنویس,گفتم قلم ندارم, گفت از پرم بگیرگفتم جوهرندارم , گفت از خونم بگیر گفتم ورق ندارم گفت:

مردک تو که هیچی نداری غلط میکنی لب دریا میشینی😂😂😂😂

بهترین جایی که اسمم کاربرد داشت ۹ سالم بود،

دزد اومد خونمون بابام خونه نبود

مامانم بیدار شد صدام زد منوچهر

دزده پا گذاشت به فرار 😂😂

مامان بزرگم وسط نماز هی میگفت الله اکبر الله اکبر. نمازش که تموم شد گفت: نمی فهمی میگم برو آبلیمو بزن به غذا؟

من 😳

نماز 😳

غذا 😳

شعله پخش کن زیر قابلمه 😳

آبلیمو 😳

😂😂😂

🥰 @jokkhandadar

من هروقت خیلی خوشحال می‌شموسطش یکم فک می‌کنم ببینم کجای کار میلنگه که من انقدر خوشحالم؟اصولا باید یه ...

عالی💞💓🩷💕😘

جوک های ما رو هم بخون ببین خوبن استاد؟راستی شاگردت میشم از جوک هات خیلی خوشم میاد🤣🤣🤣🤣

عالی🥰🥰😂

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

افرین دختر خوب😂😂 ظهر بخیر🤣

گلپریی جون🤪💃🏻