2777
2789
عنوان

خب خب شب جشنی ی تاپیک جوکمون نشه😂🥂

| مشاهده متن کامل بحث + 24777 بازدید | 618 پست
ﻋﺎﺷﻖ ﺍﻭﻥ ﺩﺳﺘﻪ ﺍﺯ ﭘﺴﺮﺍ ﻫﺴﺘﻢ ﮐﻪ: ﺑﻪ ﻳﻪ ﺩﺧﺘﺮﻱ ﻣﻴﮕﻦ: ﮐﺴﻲ ﺍذیتت ﮐﺮﺩ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﮕﻮ! ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻫﻢ ﻣﻴﮕﻪ: ﻋﺰﻳﺰﻡ ...

این شوهر منه🤣🤣🤣🤣🤣

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

یادمه هشت سالم بود با گوشی مامانم به شوهر خواهرم پیام دادم که شما در قرعه کشی برنده شدید با شماره زی ...

بازم نفهمیدم ک🤣😅

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک اروپایی می‌گفت چقدر زنان خاورمیانه شوهرشون رو دوست دارن!گفت روزی در خانه یکی از دوستان خاورمیانه‌ ...

وای🤣🤣🤣🤣🤣

‏ی بار خواستم سوار تاکسی بشم، درو باز کردم به خانومه گفتم: میشه جمع تر بشینید تا منم بشینم دیدم گفت ...

🙈🙈🙈🙈🙈😝😝😝😝😝

ﯾﻪ ﮔﻨﺠﺸﻚ ﺁﺑﺎﺩﺍﻧﯽ ﻣﻴﺨﻮﺭﻩ ﺑﻪ ﺗﺮﻳﻠﻰ؛ ﺑﻴﻬﻮﺵ ﻣﻴ‌‌‌ﺸﻪ، ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻣﻴﺬﺍﺭتش ﺗﻮ ﻗﻔﺲ ..ﺑﻌﺪ ﻛﻪ ﺑﻪ ﻫﻮﺵ ﻣﻴﺎﺩ ﻣﻴﮕﻪ : ﻭ ...

امان از دست این آبادانیا😝🤣😅

سؤال اصفهانیه از حاج آقا :حَج آقا ، می تونم گوسفندی رو که تو روز عیدقربان ،برای سلامتی خودم و خونواد ...

عالی🤣🤣🤣🤣😂

به لامپ میگن حالت چطو ره، میگه ای بابا چه حالی چه احوالی به جای خوبش که میرسه ما رو خاموش میکن🤣🤣

لامپ دیوز🤣🤣🤣🤣😂

دیگهه خاله لیلی گف بخواب🤣سلااامممم صبحتون بخیررر❤️🫶🏻

سلام نفس چطوریایی؟

سلام نفس چطوریایی؟

سلامممم خوبم عالی شما خوبید؟✨️

تایمم استراحتمه😝

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀پروفایلم عکس چشم خودمه کپی نکنید🗿✨️ خیلی زود صمیمی میشم تو فقط سلام کن🤣🧚‍♀️عاشق مو فرفریااا🥹🩷هر چی دل تنگته میشنوم🥹💕 https://daigo.ir/secret/31742912245

بازم نفهمیدم ک🤣😅

این بیشتر یک خراب کاریه تو بچگی من

با شوهر خواهرم‌ لج کردم 

با گوشی مامانم بهش پیام دادم متن پیام این بودش که: شما در قرعه کشی برنده شدین لطفا با شماره زیر تماس بگیرین تا جایزه را دریافت کنین😅😅

شماره عمه ام رو داده بودم اونم به عمه ام زنگ زد و..... کارش به پلیس فتا کشیده شد. منم پیام رو قبلش تونستم از گوشیش پاک کنم و همینطور گوشی مامانم بدون مدرک بودش🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

جاااان

پروفایلتوونن🫂🥹

پروف جدید مبارکاا باشهه🔥😝

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀پروفایلم عکس چشم خودمه کپی نکنید🗿✨️ خیلی زود صمیمی میشم تو فقط سلام کن🤣🧚‍♀️عاشق مو فرفریااا🥹🩷هر چی دل تنگته میشنوم🥹💕 https://daigo.ir/secret/31742912245