2777
2789
عنوان

خب خب شب جشنی ی تاپیک جوکمون نشه😂🥂

| مشاهده متن کامل بحث + 24777 بازدید | 618 پست

دیروز یک موبایل پیدا کردم خواستم صاحبش و پیدا کنم

رفتم تو مخاطبینش که هفت نفر هم بیشتر نبودن...

۱. نفسم

٢. عمرم

٣. عشقم

۴. زندگیم

۵. گلم

۶. عسلم

۷. خانومم

حالا موندم به کدومشون گوشى رو بدم که دعوا ﻧﺸﻪ...! 😅😂

😂😂👑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا دوستی اسم تبلیغات صدا و سیما آورد یادم اومد یه زوج جوون کل وسایل خونشون قسطی از سرای ایرانی عوض کردن آخه مگه جهاز عروس خانوم چقدر در پیتی بوده که همشو عوض کرده با خنده میگه بدون پیش پرداخت کف قیمت قسطی یا طرف خونه لاکچری داره پول خرید یه دست مبل نداره یا تو خیابون فرشته میشینه دو تا بچه بور داره با نودلیت بابت غذا خیالش راحته حالا دختر دوستم می‌گفت خاله پولدارها همش نودلیت و ماکارونی و کنسرو ماهی و لوبیا میخورن دلم براشون میسوزه

حالا دوستی اسم تبلیغات صدا و سیما آورد یادم اومد یه زوج جوون کل وسایل خونشون قسطی از سرای ایرانی عوض ...

اون زوج باید پولدار باشن اول زندگی بخوان همه چیز رو عوض کنن چون پولدارند دیگه قسطی نمیخرن که😅😅😅

✒️متاهل

اون زوج باید پولدار باشن اول زندگی بخوان همه چیز رو عوض کنن چون پولدارند دیگه قسطی نمیخرن که😅😅😅

پولدار ؟ والا من که پولدار نیستم هم بخوام ازدواج کنم کلا لوازم برند خارجی میگیرم  بعد اون پولداره می‌ره جنس بنجل نمایشگاهی اونم قسطی میخره تبلیغات صدا و سیما کپی تبلیغات آلمانی و ترکیه ای هست یه مهمون داشتیم سالها تو آلمان زندگی میکرد چند روز خونه ما بود می‌گفت اینا خلاقیت ندارن ! بیشتر تبلیغات تلویزیون اینجا نسخه کپی شده آلمانیه

*تبلیغات صداوسیما اینجوریه که یارو ماشین و خونه میلیاردی داره‌ ولی قابلمه‌ی یه تومنی رو قسطی می‌خره! ...

این خوبه یارو ویلا لوکس درحال رقابت با ایلان ماسک دلیل موفقیت چیست رب چین چین یا ادامس اکشن😂😂

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

کاظم شب عروسیش میگوزه از خجالتش میگه خدایا منو هزارسال به خواب ببر که همه یادشون بره منو

خدا اینو به خواب میبره وقتی بیدارمیشه میره نون بخره

سکه رو درمیاره، نونوا میگه این سکه رو از کجا آوردی؟ اینکه مال زمان کاظم گوزوعه😅

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....