2777
2789
عنوان

خب خب شب جشنی ی تاپیک جوکمون نشه😂🥂

| مشاهده متن کامل بحث + 24760 بازدید | 618 پست

‏خدایی یه بار بشینید با خودتون فکر کنید که

چرا موقع خندیدن باید یکیو بزنید؟ 😐😂

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

یه یارویی در خونمونو زد گفت: 

داریم برا اهالی این محل یه استخر مجانی میسازیم 

خوشحال میشیم شما هم در حد توانتون کمک کنین 

بابامم یه لیوان آب داد بهش😐😂.

آنچه غیر قابل تحمل بود انسان ها بودند،نه زندگی!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توصیه بابام به من موقع رانندگی:

سر کوچه ها یواش تر بپیچ ؛

شاید اونی که از اون ور میاد بی شعورتر از تو باشه

نفهمیدم به من توهین کرد یا به اون راننده!!!؟؟؟؟

😂😂😂

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

همسایه ما چهارتا پسر داره؛اسماشون اینجوریه:

.

جلیل

جلال

خلیل

سعید!!😒😒

.

هرجور حساب میکنم اسم آخریه رو باید میذاشتن:«خلال»😂😂

میدونی اگه دوتا تیرآهن دعواشون بشه چی میشه؟😬😬😬

بنیتا چرا لغوم زدی مگه من چی گفتم بهت 

من با اسرا بحثم شد که قبل بحث شدن هم گفتم من ناراحت نیستم ازش ولی باور نکرد 

خواستم بگم من همتون خیلی دوست دارم هرچند مبی و اسرا پشت سرم بد گفتن ولی باز دوسشون دارم

لطفا ریپ نزن تو تاپیک آبجی لیلی فقط لغو زده بودی نتونستم پیام بدم

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

یه جوری به تخت چسبیدم که ...

اگه بخوان تختو بفروشن باید منم به عنوان رو تختی بدن برم : 😂🤣

یه جوری به تخت چسبیدم که ...اگه بخوان تختو بفروشن باید منم به عنوان رو تختی بدن برم : 😂🤣

🤣🤧

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

بابام روز مادر زنگ زده بود میگفت روزت مبارک،

میگم بابا روزِ مادره، روز فرزند که نیس

میگه تو مادر همه بدبختی های منی، دیدم حق داره، کلی ازش تشکر کردم😂😂😂

جوکهای صفحه اولت رو خوندم خیلی خوبه، آفرین،

چقدر خوب که داری نشون میدی میشه تو فضای عمومیه مجازی جوک مودبانه هم گفت و دیگران هم خوششون بیاد 

بعضی ها فکر میکنند ادبیات جوک باید سخیف و پر از کلمات زشت باشه

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

‏ مادر خوب اونیه که الان بره رو سر بچش دست بکشه بگه واسه نمره هات غصه نخور مامان جان.

فدای سرت

من از اولش هم گفته بودم تو هیچی نمی شی😂😂😂😂😂😂

جوکهای صفحه اولت رو خوندم خیلی خوبه، آفرین،چقدر خوب که داری نشون میدی میشه تو فضای عمومیه مجازی جوک ...

فدایت شوم🩷🫶

اقا ی سوال چطور همه تو نینی سایت دوستن؟ یعنی فقط منم ک باهیچکدوم دوست نیستم؟ 🥲🫠

خب توام دوست خوب منی ک