2777
2789
عنوان

خب خب شب جشنی ی تاپیک جوکمون نشه😂🥂

| مشاهده متن کامل بحث + 24760 بازدید | 618 پست

یکی از فواید زیاد بودن فرزند اینه ک اگه چیزی از زیر فرش پیدا بشه معلوم نمیشه مال کیه😉😉😉

وای ب حال اون تک فرزندی ک مادرش زیر فرش چیزی پیدا کنه😂😂😂

🔔😂😂😂😂

😆😂😂

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

با این وضعیتی که قیمت گاو و گوسفند پیداکرده…

تا چند وقت دیگه جلوی پای عروس و داماد

تن ماهی باز میکنن 😂😂

😆😂😂

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@آرزو1388‍

وسط گریه هام این سم ها چیه گذاشتی🤣🤧

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

خارجی ها توی توالت سرشونو با روزنامه و تبلت گرم میکنن

ما هم یه مورچه پیدا میکنیم هی دورش آب میریزیم هی نجاتش میدیم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌😂😂

😆😂😂

طرف بهم پیام داده داری پونصد بهم قرض بدیمن حتی شارژ ندارم بهش بگم نه

،🤣😅🤩

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
وسط گریه هام این سم ها چیه گذاشتی🤣🤧

گریه چرا آخه

تا خنده هس گریه نکن😂🤧

گریه چرا آخهتا خنده هس گریه نکن😂🤧

با اکیپ دعوا کردم 🤧🤧🤧🤧

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

مادرم فکر کرده کاکتوس سالی یک استکان بیشتر آب نمی‌خواد…

امروز کاکتوسه گفت داداش یک لحظه بیا، اینجا کربلاس؟

یک لیوان آب بیار مُردیم از تشنگی کولرم که بابات خاموش کرده🤦‍♂😂😂😂😂😂

😆😂😂

من نمیدونم این مامانا که وسایل خودشون رو یه جایی میزارن

بعد خودشونم یادشون میره کجاس…

چه جوریه که تو پیدا کردن وسایلی

که ما به اصطلاح تو ۷ تا سوراخ موش قایم می‌کنیم تبحر خاصی دارن!!!

آنچه غیر قابل تحمل بود انسان ها بودند،نه زندگی!

مهمون داشتیم

بچه ۵سالشون

موقع رفتن به مامانم گفت :

خاله ببخشید مزاحم شدیم

شما هم حتما تشریف بیارید خونمون

بابت ادبش فقط ۳ روز من از مامانم

کتک میخوردم 😂😂

😆😂😂

شیوه جدید مامانم برای شوهر پیدا کردن برای من:

اگه با این ازدواج کنید چون انگشتاش ظریفه حلقه کوچیک تر برمیداریم ارزونتر در میاد

حالا دیگه خودتون میدونید😂😂😂😂

😆😂😂

اینکه چند میلیون پول بدی دماغتو عمل کنی و بعدش نتونی انگشتتو بکنی توش یکی از بزرگترین خریت های بشریته😐😂

😆😂😂