2777
2789
عنوان

خب خب شب جشنی ی تاپیک جوکمون نشه😂🥂

| مشاهده متن کامل بحث + 24760 بازدید | 618 پست

‏بچه که بودم به مامانم میگفتم بهم آشپزی یاد بده
میگف باشه

بعد تمام مدت اون غذا میپخت من ظرف میشستم و زمین تی میکشیدم😂😂😂😂😂

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

مامانم گفت؛ بالاخره یه نفر میاد توی زندگی آدما که میتونن پیر شدن باهاشو بپذیرن.

گفتم ینی کی واسه من اتفاق میفته؟

گفت؛ دوباره تاکید میکنم آدما ! 😑😂😂😂😂

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فدایت شوم🩷🫶

سلامت باشی 

خوبه بعد از مدتها یه تاپیک خوب دیدم 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

یارو مرغش میمیره گریه میکرد

دوستش میگه من بابام مرد اینقدر گریه نکردم...

یارو میگه:بابات تخم میذاشت؟!!

😐😐😂😂

‏به تراپیستم گفتم یکم گرون نمی‌گیری؟ گفت والا خودم هر جلسه دویست تومن می‌ذارم رو پولت میرم پیش تراپیست.🥴😂😂😂😂

یه پیراهن واسطه میشه😂🤌🏻

آره🤣🤣🤣

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

تو همه خونه پدربزرگ مادربزرگا یک پشه کش هست

که با هزار تا بخیه و چسب کار می کنه😂😂😂😂😂

رفتم از عابربانک ده تومن پول بگیرم

دیدم زشته همه دارن نگاه میکنن، صد تومن گرفتم

رفتم داخل بانک، نود تومنشو ریختم تو حسابم😐😂🤣 .!

آنچه غیر قابل تحمل بود انسان ها بودند،نه زندگی!

بنیتا چرا لغوم زدی مگه من چی گفتم بهت من با اسرا بحثم شد که قبل بحث شدن هم گفتم من ناراحت نیستم ازش ...

من لغوت نزدم واقعا

تو هیچی نگفتی بهم

ولی من کلا تصمیم گرفتم چند روز نیام...همین

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

من نمیدونم چرا زنها فکر میکنند همه مردها بی احساسند

اصلا اینطور نیست، مردها خیلی هم با احساسند 😍!

احساس خستگی، احساس گشنگی، احساس تشنگی، احساس رئیس بودن

این همه احساس...

خانما پر توقع نباشن لطفا😂😂

آنچه غیر قابل تحمل بود انسان ها بودند،نه زندگی!

ﯾﺎﺭﻭ ﺷﺐ ﺩﺍﺷﺘﻪ تلوزیون ﻣﯿﺪﯾﺪﻩ ﺍﺧﺒﺎﺭ ﺍﻋﻼﻡ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺁﺏ ﺳﻤﯽ ﺷﺪﻩ ﻧﺨﻮﺭﯾﺪ

ﺯﻧﺶ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﻣﯿﺸﻪ ﻣﯽ ﭘﺮﺳﻪ ﭼﻪ ﺷﺪﻩ؟
ﻣﯿﮕﻪ : ﻫﯿﭽﯽ عزیزم ﺑﻠﻨﺪ ﺷﻮ ﯾﻪ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺏ ﺑﺨﻮﺭ ﺑﺨﻮﺍﺏ😂😂😂