2777
2789
عنوان

پشت دوستم حرف زدم

56 بازدید | 5 پست

بچه ها ما توی یه تماس سه نفره بودیم که داشتیم برنامه می ریختیم بریم بیرون ولی دوستم هی بهونه میاورد و فلان 

بعد همون دوستم گفت من یه دقه میرم میام 

من به اون یکی دوستم گفتم حس میکنم خودش نمیخواد بیاد اونم گفت هنوز پشت خطه ها منم گفتم میدونم تو روشم میگم که با ما احساس راحتی کنه اگه نمیخواد بیاد راستشو بگه 

خلاصه این دوستم صدای مارو شنیده و فکر کرده ما داریم پشت سرش حرف میزنیم 🙄

بعد اومد گفت شما که حس نمیکنین من بخاطر اینکه خودم نمی خوام میگم نمیام بهش گفتم راستش من همچین فکری میکنم و موضوعو کامل بهش گفتم 

بعد چند روز اومده میگه من ازتون خیلی دلخورم و فلان گفته چون پشت سر من حرف زدین من بهش گفتم که من ادم دو رویی نیستم حرفی پشتت زدم و بعد اومدم جلوتم گفتم و همچین حرف بدیم نزدم که اینقدر ناراحت شدی 

بعد گفت نه من میخوام خودمو کلا از شما جدا کنمو این حرفا

سر این موضوع میخواد دوستی چند ساله مون رو خراب کنه

به نظرتون حق با کیه؟؟! 🙁

احتمالا دنبال بهونه بوده کات کنه دیگه بهونه اومده دستش

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا ولی یه جوری حرف میزد و حقو به خودش میداد که الان دارم شک میکنم که همش تقصیر منه

دیگه زرنگع!

دست پیش و گرفته

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

به نظرت چیکار کنم بزارم راهی که خودش میخوادو بره یا جلوشو بگیرم؟ خیلی دوسش دارم خیلی باهم صمیمی بودی ...

اگه واقعا دوسش داری میتونی بگی با اینکه واقعا غیبتتو نکردم داری اشتباه میکنی ولی معذرت می‌خوام 

اگه ناراحت شده باشه با این معذرت خواهی رفع دلخوری میشه

اما اگه دنبال کات کردن باشه هی کشش میده که مشخصه