2777
2789

خسته شدم الان سه ماهه پریود نشدم دکتر رفتم ولی بعد اتمام داروها به روال قبل برگشتم هزینه هاشم زیاده 

کسانی ک تنبلی تخمدان داشته و درمان شده چیکار کردین؟؟

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

اینو یادم رفت بگم اضافه وزن ندارمم

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا چی بگم عروسمون تنبلی داشت رفت دکتر خودش میگه درمان شدم دیگه سر وقت پریود میشم ..اما الان بچه میخاد فعلا که نمیشه انشالله تا قسمتش چی بشه 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ورزش کن پیاده روی شیرینیتو کم کن

درمان میشه واقعا؟با پیاده روی 

والا من الان بیشتر از یک ساله دارم دارو میخورم برای تنبلی تخمدان پلی کیستیک

هیچ فایده ای نداشته برام

بیشترین چیزی که تاثیر داره تغییر سبک زندگیه

روی اوردن به خوراک سالم و وررش روزانه

مثلا نباید اضافه وزن داشته باشی 

من بعد دو سال مصرف دارو و قطع کردنش الان دو سه ساله دقیقا سر وقت پریود میشدم تا همین دو ماه پیشالان ...

واقعا خوشبحال کسی ک نداره

من از بس موهام میریزه دارم کچل میشم

والا چی بگم عروسمون تنبلی داشت رفت دکتر خودش میگه درمان شدم دیگه سر وقت پریود میشم ..اما الان بچه می ...

منم رفته بودم دکتر 

دکتره بهم گفت بعدا اگر خواستی بچه دار بشی ممکنه نشه

جدی امکان بچه دار نشدن هست؟

من تنبلی تخمدان پلی کیستیک دارم

ازدواج نکردم ولی خب احتمالش هست بعدا بچه دار نشی؟؟

والا من الان بیشتر از یک ساله دارم دارو میخورم برای تنبلی تخمدان پلی کیستیکهیچ فایده ای نداشته برامب ...

باشگاه رفتن خوبه؟مثلا بدنسازی آخه بعضیا میگن خوب نیست

اضافه وزن ندارم خداروشکر

واقعا خوشبحال کسی ک ندارهمن از بس موهام میریزه دارم کچل میشم

واقعاا اما تعدادمون خیلی زیاده سبک زندگیا اکثرا پر استرس شده...

منم چند سال برا موهام دارو خوردم هیچی به هیچی دیگه ول کردم

وای منم خواهرجلوی سرم وحشتناک خالی شدهصورتم همش جوش های هورمونی میزنه

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️