2777
2789

همسر من کارمند یه جاییه که بعضی موقع‌ها یه سری پروژه بهشون می‌خوره و این پروژه‌ها تو شهرهای دیگه است 

حتی تو کشورهای دیگه 

تو این ۵ سال که توی این شرکت داره کار می‌کنه چهار بار رفته ماموریت ما تو تهران هستیم یه بار رفت رشت که تا شب برگشت همون موقع گفتم بار آخرت باشه. که بار آخرش نبود و یه بار با هواپیما رفتش عسلویه و به من نگفت و شبم مونده بود اونجا مجبور شد به من بگه که کلاً دعوا راه افتاد 

گفت اگه بهت می‌گفتم نمی‌ذاشتی برم. 

و اعصابمو خورد می‌کردی

چند روز پیش گفت می‌خوام برم عراق گفتم اصلاً اسمشو نیار یعنی زندگیمونو خراب می‌کنی با این کارت......

فعلاً عراق زیاد اوکی نشده که اصلاً من نمی‌تونم به این موضوع فکر کنم خانوما 

برای من پیشاپیش این موضوع کنسله 

ولی الان زنگ زده میگه فردا صبح باید بریم عسلویه دوباره با هواپیما پس فردا برمی‌گردیم یعنی یک شب می‌مونیم عسلویه. 

من بغض کردم پشت گوشی گفتم که هر کاری دوست داری انجام بده تو به من قول داده بودی. گفت دیگه چیکار کنم دست من نیست می‌خوای استعفا بدم 

گفتم نه هر کاری می‌کنی بکن دیگه کاری با کارت ندارم بعد قطع کردم 

حالا دو ساعت دیگه میاد خونه 

خانوما من نمی‌خوام یه جوری رفتار کنم که بعد از این بخواد بیشتر بره سفر کاری یا بخواد بره عراق یا کشورهای دیگه که اصلاً خانوما من حاضرم خودمو بکشم ولی اون روزو نبینم چون خیلی روی این موضوع حساسم که همسرم شب رو جای دیگه‌ای سپری کنه 

خودمم تا حالا شبو جای دیگه‌ای حتی خونه پدر مادرم سپری نکردم. 

به نظرتون چیکار کنم چه رفتاری انجام بدم 

الان بیاد خونه باهاش سرد باشم محلش ندم صبحم اصلاً بدرقش نکنم.... اصلاً باهاش حرف نزنم....

یا اینکه نه عادی باشم 

آخه نمی‌خوام تکرار بشه دیگه این موضوع می‌خوام این آخریش باشه 

اون سری قهر کردم رفتم خونه پدر مادرم اومد دنبالم الان دوباره تکرار کرده دیگه نمی‌خوام قهر کنم برم....

التماستون می‌کنم بگید چیکار کنم. 

خسته شدم بریدم دیگه به خدا 

نمی‌خوام دیگه بره 

چه رفتاری از من باعث میشه که دیگه این نره. 

خدا را شکر که حالمون خرابه نه ذاتمون ✔️⚡

خیلی حساسی بخاطر شغلش میره چ ایرادی داره؟بیاد بیکار بشینه خونه خوبه؟

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه نمیگی شغلشه؟خب توام برو باهم برین ی شب هر جا موند بمون برید هتل

نمیشه عسلویه بسیار گرمه و داره با همکاراش میره خیلی چیپه که من برم

دختر خوب یکم آروم باش چرا انقدر برا خودت سختش میکنی بنظرت چه اتفاقی قرار بیفته که بره ماموریت چی میش ...

عزیزم نیست داریم تا نیست

یکی راننده تریلی یکی مجبوره ولی همسر من واقعاً کارمنده وقتی باهاش ازدواج کردم فکر کردم کارمنده اینجاست

و منی ک با شکم ۸ماه شوهرم میرفت ماموریت خخخ چرا حساسی پول ها رو میخوای سختی هاش نمیخوای یا اعتماد نداری یا چی .شوهر من در ماه ۱۰شب حداقل ماموریته..خب بگو نره اخراج بشه هم خدا هم خرما والا

اول این مساله رو برای خودت حل کن.عزیزم اگه اقتضای کارش هستش چرا باید ناراحت بشی؟اتفاقا ماموریت مخصوص افراد رده بالا هستش و خب معمولا پاداش و حق ماموریت هم دریافت میکنن که این به نفع زندگی خودتونه،چرا باید این موضوع اذیتت کنه؟بعدم میتونی تماس تصویری بگیری و خیالت هم راحت باشه.من خیلی‌ها رو میشناسم شوهرشون دائم ماموریت‌ه و اتفاقا زندگی خوب و با اعتماد و صادقانه ای هم دارند