2777
2789
عنوان

شارژر 45 وات سامسونگ اصل برای سری ultra

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 49 پست
بله دانشنامه اماری درباره زبان‌های سراسر دنیاستاوکی شما برای اثبات ادعات منبع ایرانی بده، البته منبع ...

تا زمانی که شما یک منبع داخل ایران و معتبر درباره ی اقوام ندی من هیچ منبعی ندارم بدم

تا زمانی که شما یک منبع داخل ایران و معتبر درباره ی اقوام ندی من هیچ منبعی ندارم بدم

😂😂😂

اگر یادت باشه شما اولین کسی بودی که یه گزاره ارائه دادی و گفتی این قوم بیشترین جمعیت ایران رو دارن 

چرا شما اول منبع این ادعات رو معرفی نمیکنی؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من منبعم رو گفتم وزیر کشور ، حالا شما یه منبع معرفی کن نقص کنه

شما منبع مبتنی بر امارهای مستند جهانی رو قبول نمیکنی، من حرف بدون رفرنس رو قبول کنم؟ 

یا وزیر کشور برپایه امار مستند اون حرف رو زده که اون امار باید موجود باشه و بیارش

یا بدون منبع گفته که تکلیف اعتبارش مشخص میشه 

شما منبع مبتنی بر امارهای مستند جهانی رو قبول نمیکنی، من حرف بدون رفرنس رو قبول کنم؟ یا وزیر کشور بر ...

آمار های مستند جهانی ؟ حتما سایت فیسبوک و دانشنامه بریتانیکا آمار معتبر جهانیه ؟ 😂 این آمارها پشیزی تو ایران ارزش ندارن چون تو خارج نوشته شدن هیچ ماموری هم از سمت اونا به ایران فرستاده نشده آمار بگیرن 

بعدشم اصلا وجود خارجی ندارن من چرا هرچی تو بریتانیکا میگردم این مطلب نیست؟

آمار های مستند جهانی ؟ حتما سایت فیسبوک و دانشنامه بریتانیکا آمار معتبر جهانیه ؟ 😂 این آمارها پشیزی ...

نه عزیزم صحبت فلانی امار معتبره

شما سرچ کن جمعیت اقوام ایرانی، ویکیپدیا یه صفحه داره که نقشه ایران رو گذاشته و درصد هر قوم رو نوشته و رنگ کرده، ۳۵ تا رفرنس زیرش زده، از بین رفرنس‌ها اونایی که مربوط به قوم مد نظرتن رو سرچ کن بررسی کن 

فیسبوک و ... هم بذاریم کنار، اتنولوگ هم که بالاتر گفتم منبع معتبریه، حداقل یه سطحی از استناد داره نه اینکه بگه منبعم گفته فلان مقامه

نه عزیزم صحبت فلانی امار معتبرهشما سرچ کن جمعیت اقوام ایرانی، ویکیپدیا یه صفحه داره که نقشه ایران رو ...

من هیچوقت از ویکیپدیا اطلاعاتم رو نمیگیرم 

شما هم به زور نمیتونی که بگی برو ویکیپدیا 🤣 

بحث تمومه دیگه فکر کنم 

به زور فقط میخاستی حرفتو بزنی ولی بیا 👍

برو بیرون همون تهران ببین چند درصد از چه قومی ان بعد منبع منبع بازی بکن

حرف تو هیچ تاثیری روی درصد اقوام نداره 

ریپلی نزن دیگه نه وقتتو دارم نه حوصلتو

من هیچوقت از ویکیپدیا اطلاعاتم رو نمیگیرم شما هم به زور نمیتونی که بگی برو ویکیپدیا 🤣 بحث تمومه دیگ ...

درسته شما از منابع معتبری چون حرف دیگران اطلاعاتت رو میگیری

لابد امار اقوام تهران هم فلانی گفته بوده و از اونجا متوجهش شدین😂

توهین و به در و دیوار زدن شما جمعیت قومت رو زیاد نمیکنه، جمعیت قوم دست شما نیست ولی شعور و شخصیت دست خودته و بخاطرش مسئولی، روی اونا کار کن

اینکه وقت و حوصله نداشتی هم از اومدن توی تاپیکم واضح و مشخصه

سلام عزیزم شما از پزشکی راضی هستید . تغییر رشته به دندان ندادید ؟

سلام عزیزم، نه پزشکی رو ادامه میدم. روحیه‌م از اول با پزشکی سازگارتر بود فقط بابت درامد و مسائل اقتصادی نگران بودم که با چند نفر صحبت کردم، متوجه شدم اونجوری که جو جامعه القا میکنه بد نیست

شما دانشجویین؟

سلام عزیزم، نه پزشکی رو ادامه میدم. روحیه‌م از اول با پزشکی سازگارتر بود فقط بابت درامد و مسائل اقتص ...

سلام. من برا پسرم میپرسم. امسال رتبه دندون آورده. رتبه اش ۲۵۰ منطقه دو شد. اول هم زد دندون. ولی بعدش تو ویرایش یه دفعه گفت پزشکی بهشتی بیشتر ارزش داره از دندون. و ویرایش کرد به پزشکی بهشتی بعد ایران. 

و من تقریبا مطمئنم پشیمون میشه. تهران غربته براش و سختی های پزشکی. 

شما تلاش کردید برا انتقالی ؟ خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید؟ 

خیلی نگرانم 😪. 

به نظرتون میتونه از پزشکی بهشتی برا دندان شهرستان انتقالی بگیره. در حالیکه تو آخرین انتخاب هاش دندان شهرمون رو هم زدیم 

سلام. من برا پسرم میپرسم. امسال رتبه دندون آورده. رتبه اش ۲۵۰ منطقه دو شد. اول هم زد دندون. ولی بعدش ...

تبریک میگم، نه من پیگیری نکردم برای انتقالی، ولی اینطور که شنیدم کارنامه دست سنجش محفوظ میمونه و یکبار میتونی درخواست تغییر رشته بدی و اونا بررسی میکنن اگر توی انتخاب رشته‌ت بوده و میتونستی با رتبه‌ت قبول بشی، اجازه میدن

اینو ۱ سال پیش شنیدم حدودا، نمیدونم الان چطوره

پزشکی که کلا رشته سختیه ولی درمورد تهران به نظرم گزینه بدی نیست، دانشگاه‌های تهران سطح خیلی خوبی دارن، اگر پسرتون به پژوهش و مقاله نویسی علاقه داشته باشه مسیر خیلی هموارتره، کلا کانکشن‌های بهتری میشه تهران ساخت. امکانات تفریحی و یادگیری مهارت‌های جدید هم خیلی خوبه

سلام. من برا پسرم میپرسم. امسال رتبه دندون آورده. رتبه اش ۲۵۰ منطقه دو شد. اول هم زد دندون. ولی بعدش ...

و اینکه نمیدونم الان چه مرحله ای از انتخاب رشته در جریانه، ولی یادمه سال ما میگفتن حتی بعد از بسته شدن انتخاب رشته، میتونی توی سامانه سنجش درخواست بزنی که یه سری کد رشته های خاص رو حذف کنن، البته جابجایی و اضافه کردن نمیشد

اینطوری مثلا اگر اولویت ۱ و ۲ رو نمیخوان و ۳ رو میخوان، درخواست بدن ۱ و ۲ حذف بشه