2777
2789

قبول میشی

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با معدل ۱۲ دانشگاه دولتی با سوابق رفتم

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘

معدل کتبی ۹/۴۶

قبول میشی

میشه منم راهنمایی کنی پسر من دهم معدل دهم و یازدهم و دوازدهم خیلی مهم؟ من از این قوانین جدید سر در ن ...

منم نمیدونم که یازدهم مؤثره یا نه؟  خدا کنه یازدهم هم موثر باشه

خوبیاتونم فیکه عزیزم😊