2777
2789
عنوان

سنم رفته بالا و کسیم منو نمیپسنده

166141 بازدید | 1107 پست

قیافم معمولیه نه زشت نه خوشگل

بابامم پولدار نیس

موقعیت خاصی هم ندارم

سنمم حدود سی و پنج

هیشکی منو نمیپسنده

ینی حتی یه مرد مطلقه که چهل و خورده ای باشه هم برا من پیدا نمیشه؟ که منو بپسنده؟ البته من دخترم و اصلن سابقه ازدواج و هیچی ندارم. 

همه دنبال دختر پولدارن یا خوشگل

من هیچکودوم نیسم

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

میخواستم نظر بدم ولی طبق امضات باید برم از تاپیک بیرون

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

غصه نداره گلم خدا تورو نگه داشته برای اینکه بهترین شخص رو بذاره جلوی راهت

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

قسمتت هرچی باشه همونه

گور بابای قسمت

پیر شدم رفت دیگه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

دوست منم فک کنم ۳۶ سالشه یکم تپل هست خواستگار نداره اونم نهایت باشه بایکی دوتا بچه میان که این نمیخاد ..خیلی غصشو میخورم انشالله هرکس میخاد ازدواج کنه بخت خوب نصیبش بشه ❤️

غصه نداره گلم خدا تورو نگه داشته برای اینکه بهترین شخص رو بذاره جلوی راهت

عزیزم ولی اینا توهمه

بهترین شخص کودوم خریه عزیزم؟ 

سنم رفت بالا دیگع

دیگه از بیست سالگی باید فکرشو می‌کردی معرف میسپردی اینور اونور معرفی کنند

کرده بودم اینکارو

البته نه از بیست سالگی

اما همشون بیخودی بودن

هیچ خوبی ای نداشتن که آدم دلش خوش بشه

منم نزدیک ۳۶سالمه ومجردم و بیکارم تو ی شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم همسنوسالام عروس داماد دارن کی حاضر ...

عزیزم یه موقع ناراحت نشید قصد جسارت ندارم ولی چرا تا الان موندید ؟

اعتماد به نفس داشته باشخودت سرکار نمیری؟

قراره برم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز