2777
2789

جاریم کم محلی کرد رفتار زشت نشون داد بچش رو گرفته بود بغل و‌ همش غر میزد که بریم خونشون شلوغه و ما هم پاشدیم اومدیم‌و‌از عروس هم خداحافظی نکرد اصلا تحویلشون نگرفت 

مادرشوهرمم که جلسه دوم برداشته مارو برده معرفی عروسا که اصلا معنی نداشت این کارو کنه.

حالا اونا ظهر حواب نه دادن و دیگه هم جواب ندادن مادرشوهرم بت تلفن دیگه بهشون زنگ زد مادرش گفت جوابش نه مادرشوهرم با کلی خواهش فهمید جرا جواب نه

مادرش گفته بود‌ که هم رفتار خودتون هم عروساتون خوب نبوده و جلسه دوم برای آشنایی هست نه معرفی عروس هاتون برای اینه بچه ها آشنا بشن ولی شما به حرف عروستون پاشدیم رفتین و‌رفتارتون جلوی اونا متفاوت از جلسه قبل شده بود

گفته بود من برآب دخترم خیلی زحمت کشیدم و‌ما به هم نمیخوریم

مادرشوهرم هم کلی خواهش کرد و‌دلیل آورد قرار شد که چند روز دیگه خودش و برادرشوهرم با دختر و‌مادرش برم بیرون و‌بیشتر آشنا بشن😐🤦‍♀️کاشکی والا فرصت نمیداد این رفتارهایی که دید همون رفتار گوهشون هست 

اونا خیلی خانواده خوبی بودن 

مربی بدنسازی و پیلاتس

حق با مادر عروس هست

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظر مادر دختره خیلی عاقل بود ک همینجا رابطرو تموم کرد مادرشوهرت مگه عهدبوق زندگی میکنه کی عروسو میبره نشون خانواده عروس بده اصلا بعد جلسه اول باید دختر پسر برن بیرون حرفاشون بزنن ن که باز مادرشوهر بیاد خونه عروس 

انگار سطح خانواده دختره خیلی بالاتر از داماده

برای من همچین کیسی بیاد کنسله 

من تازه اخر هفته برای بله برون برادرشوهرم میخوام برم تازه اونم اگه زایمان نکرده باشم تا اون وقت ،چه گاریه اخه به ما چه یکی دیگه میخواد بپسنده ما فقط میریم یه شیرینی میخوریم میگیم مبارکه و میایم دیگه اشنایی و اینا به ما مربوط نمیشه که

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
انقد از مادرشوهرتون حساب می برین به حرفش پاشدین رفتینحالام که رفته بودین جاریت نباید اونجوری میکرد د ...

گفت بیاید ما هم رفتیم😐🤦‍♀️‌ولی فهمیدم اشتباه کردیم 

رفتیم اونجا پسر و دختر رو فرستادن تو‌اتاق حرف بزنن انقدر جاریم مسخره بازی در آورد که زود هم برگشتیم و‌خونه اونا رو هم قطع کردیم نمیرفتیم خب بهتر بود 

مربی بدنسازی و پیلاتس

2827
2791
2779
2792