2777
2789

زنعموم عين ماهه 

من سالهاس با عموم قهرم ولي همچنان با زنعموم در ارتباطم 

هر هفته كم كم يه بار خونه مامانم اينان اونام يه بار خونشون 

مامانم ميرفت سفر (بخاطر شغلش زياد پيش ميومد ) از خاله هام با وجودي كه اونام واقعا با محبتن بيشتر بهمون ميرسيد الانم همچنان به خواهرم ميرسن 

هر بار شيرني (يه شيرني محلي) ميپزه غير ممكنه برا من نفرسته با اينكه با عموم قهرم همچنان سبزي خورشتي برام ميفرسته 

البته ماهم جبران ميكنيم 

ولي برام غم انگيزه نسل اين روابط كم ميشه بچه من هرگز اين طعم رو نخواهد چشيد 

خودت سعی کن زن عمو و زن دایی خوبی باشه برای نسل بعد

نذار خوبی تموم بشه 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابام يا مامانم مثلا خيلي وقتا هر چي براي ما ميخريدن برا بچه هاي عمومم ميخريدن 

با اينكه هيچ كدوم برتري مالي نسبت به هم نداريم 

مثلا عيدا حتما مامانم يه تيكه لباسي اكسسوري چيزي براشون ميخريد 

خودت سعی کن زن عمو و زن دایی خوبی باشه برای نسل بعدنذار خوبی تموم بشه

خيلي سعي ميكردم البته همچنانم همونم 

ولي خيلي سخته وقتي حتي بچت داره عمو و زنعموشو صدا ميزنه و جوابشو نميدن تو همونطور بموني

دقیقا برا ما هم همین طور،ما از وقتی یادمون میاد تا الان عمم همسایمون بود و برا مامانم مثل خواهر ،یعنی هرروز ب هم سر میزدن و ب داد هم می رسیدن اما الان خواهرشوهرای من ب برادرسون تم محبتی ندارن چه برسه ب من و بچه هام 

دخترم ۷ سالشه تا حالا یکبارم سرسفره عمش ننشسته😑😑😑