2777
2789

بچش ک سن بچمو داره ۱۵ سالشه هرجا منو میبینه پشتشو بهم میکنه سلام نمیده چه تو خونه مهمون نشسته چه تو کوچه ک همسایه ها هستن

من خیلی بابت ابن بی احترامیا ناراحتم ،رفتم با مادرشون صحبت کردم گفت کارای بچه هام ب من مربوط نیس

علتش چیه؟ دعوا کردید؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه هیچیدختر بزرگترش اینجوری مبکرد پرسیدم چیشده گفت. تو ب بابای من سلام نکردی فک کردی کی هستی درصورتی ...

پس حتما با خودش حرف بزن بگو چیزی شده؟ این رفتارها مناسب نیست .ما فامیلیم . یه خانواده ایم. باید با هم خوب رفتار کنیم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

پس حتما با خودش حرف بزن بگو چیزی شده؟ این رفتارها مناسب نیست .ما فامیلیم . یه خانواده ایم. باید با ه ...

با مادرشون ک حرف زدم بر طرف بشه اما بدتر کردن،واقعا در شان خودم نمیبینم با دوتا بچه صحبت کنم

با مادرشون ک حرف زدم بر طرف بشه اما بدتر کردن،واقعا در شان خودم نمیبینم با دوتا بچه صحبت کنم

گفتی بچش سن بچه شما رو داره با خودش حرف بزن نه مادرش

خب چیکارش کنه ؟ تو این سن خود والدین هم حریف بچه ها نمیشن 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خب پس بی تفاوت باش

در مورد باباش سوتفاهم شده اما اینو عمدی ندیده بگیر

حالا به باباش سلام ندادی؟

ن والا من اصلا مشکلی با باباشون ندارم واقعا جایی ک نخوام احوال پرسی کنم وارد نمبشم بعدم تو خونه ک ده نفر نشستن از در وارد میشی ی سلام کلی میدی و تمام دیگ