2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بترسی فکر کنم بایدبخونی

نه ربطی به ترس نداره باید بخونی اون وزش باد شدید هست که اگه اکثر مردم بترس از جمله خودت باید نماز آیات بخونی

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
ای بابا کن از تینا نیستم ولی ترسیدم اینجوری گفتی نماز آیات حتما باید خوند من بلد نیستم

نه بابا عزیزم چه ترسی همه اینا برای مراقبت از تعادل و انرژی روانی و جسمی بدن خودمون .... حالا یه نگاه سر سری هم افتاد اشکال نداره به جاش هر ذکری که آرومت میکنه بگو یا شکر گذاری کن و اسپند دود کنید نماز آیات واجب عزیزم اصلا هم سخت نیست بزن نت میاد 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
امشب نگاه نکنم فقط یا کلا

امشب در ساعاتی که ماه خونین اتفاق میوفته عزیزم

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خوبه بقیه ماه رو میبینن من رفتم نگاه کردم اصلا خود ماه رو ندیدم😂

بمیرم 😂😂😂