خواهش میکنم عزیز انشالله موفق باشی.سلامت بهداشت بود شدم 16.5
اگر برای درس خوندن منظورت هست من خیلی وقت تلف کردم مخصوصا تعطیلات عید و قبل از امتحان نهاییام اگر برگردم حتما از اون فرصت استفاده میکنم تا نمرات بهتری بگیرم،شما به نظرم از همین اول سال درکنار تست کارکردن برای کنکور،تشریحی هم کار کن برای امتحان های نهایی خیلی کمک کنندس در کنارش میتونی کلاسهای آنلاین هم شرکت کنی یا اشتراک بگیری بعدا ویدیوشو افلاین ببینی چون گاهی مواقع نکات خیلی خوبی میگن که مکمل مطالب کتابه و اگر نتونستی شرکت کنی حتما قبل از نهایی ها همایش هایی که استاد ها برگزار میکنن رو ببین برای جمع بندی مثل کلاسهای ماز،آلفا کلاسینو و...
اگر رشتت انسانی هست درس های تاریخ ادبیات و سبک شناسی فنون رو حتما خلاصه نویسی داشته باش برای شب امتحان خیلی کمکت میکنه چون ممکنه وقت کم بدن و نتونی بخونیشون،خیلی از بچه های انسانی توی ادبیات و ریاضی و عربی نمرات خوبی نمیگیرن اگر سعی کنی نمرات نهاییت رو توی این دروس ببری بالا تراز خیلی خوبی میگیری مخصوصا ادبیات عمومی من خودم از کتاب فرمول بیست گاج استفاده میکردم خیلی کتاب خوبی بود.برای منابع فرهنگیان هم از تلگرام یا یوتیوب میتونی فیلم ها و مثال های مختلف رو ببینی و تحلیل کنی تعلیم تربیت و دینی که چیز خاصی نداره ولی هوش تراز خیلی خوبی میده بگرد توی چنل های مختلف مربوط به فرهنگیان همه چیز دربارش هست
اما از بحث درس خارج بشیم برای قبولی فرهنگیان عضویت بسیج و البته عضویت فعال خیلی فاکتور مهمیه اگر نیستی حتما عضو شو،عضویت هلال احمر مسابقات مختلف قرآنی ورزشی و... امتیاز دارن که اگر مدرکشو داشته باشی خیلی خوبه آها راستی گواهینامه کامپیوتر فکرکنم icdl باشه اسمش اینم امتیاز داره تو این چندماهی که وقت هست میتونی اینم بگیری.چندمدت قبل از مصاحبه هم نماز جمعه و راهپیمایی های مختلف رو شرکت کن برای تحقیقات از مدرسه و محل زندگیتون میان سوال میپرسن که خب رفتارت هرچقدر باب میلشون باشه بهتره
بازم اگر سوالی داشتی بپرس