2777
2789
عنوان

هیچ وقت خوبی نکنید حتی به مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 5366 بازدید | 214 پست
تک فرزند هستم

تازه دو تا خواهر داری

یکی‌۳۵ ساله که خواستگارش ۶۲ سالشه

یکی هم شوهرش شعبده بازه خواهرت غیب میکنه😂😂😂

خودتم ۱۷! ساله مجرد

ولی الان بابات میلیاردی همه زمیناش داده به تک فرزندش و مادرت کرفته. فاه امریکا دور زده برگشته😄😄😄

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

بچه ها تاپیک الکیه و استارتا یه جا گفته ارسد دارم یه جا اژ خواهر‌ و شوهر خواهرش‌گفته یه جا از‌خواهرژ ...

شما فکر کن دروعه. اگه دروغه چرا پنج صبح انقد بیکاری پاسخ منو میدی با شوهر دروغین وکیلت؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خواهر تنی من نیست مادرامون یکی هستن

کدوم خواهر؟ از چند تا حرف‌ زدی🤣🤣🤣🤣

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

خب پس یا بابات راضی بوده ک داده بهش یابنده خدا خبر نداشته ک میتونه پس بگیره ازش حداقل میتونست با ی و ...

دروغ میگه وقت نذار

بله دارم درود میگم ممنون از شما میتونید برید

آبروت رفت

حالا برو کلاس شعبده بازی‌شوهرخ‌اهزت شرکت کن بیشتز به دردت میخوره🤣

شما که این افکارو داری چرا پس دادی؟؟؟؟ وقتی تک فرزندی و میدونی نمیتونسته پس بگیره و حق مادرتم یک هشت ...

چون باشرف و عاشق خانواده بودم ولی نمیدونستم بعد از دوازده سال جور اینارو کشیدن اینطور پاسخ منو میدن. تا حالا شنیدی یه آدم خوب که از خوبیش پشیمونش کنن؟ 

به نظر من که دمت گرم.الان با صدجور نقشه و فلان اموال رو بهنام خودشون میکنن .منم جات بودم توقع داشتم ...

دروغ میگه عزیزم 

تاپیکای‌دیگه ش‌ببین

۱۷ سالشه

سه تا تاپیک درباره خواهر و خواهر زاده داریگفتی ۱۷ سالته کی ارشد گرفتی تو؟ 🤣

دقیقا کجا گفتم هفده سالمه؟؟؟ پرسیدم نظرتون راجب ازدواج دختر هفده ساله و پسر ۲۷ ساله چیه

کجاش نوشتم خودم ۱۷ سالمه؟؟؟

خوشحالم انقد براتون مهمه که تایپک های قدیم منو میخونید😅

دقیقا چه کار بزرگی کردین که اینطور تاپیک می زنین ؟؟ فقط یه امضا زدین شما وقتی پدرتون اونقدر زمینو به نامتون زد چطور قدردانی کردین ؟ آخرشم که زمینا مال خودتونه بچه پدر مادر این حرفا ندارن . 

دقیقا کجا گفتم هفده سالمه؟؟؟ پرسیدم نظرتون راجب ازدواج دختر هفده ساله و پسر ۲۷ ساله چیهکجاش نوشتم خو ...

جمع کن دیگه درتو بذار آبروت. فت هر تاپیکی بذاری من میام آبروت میذبرم

خب پس یا بابات راضی بوده ک داده بهش یابنده خدا خبر نداشته ک میتونه پس بگیره ازش حداقل میتونست با ی و ...

بله ولی من میتونستم گلا زمین هارو بهشون ندم بحث راضی و ناراضی بودن هم نداشت. این کار من ارزش داشته برای همین حداقل انتطار اینه که ارزش این کار رو بفهمن