2777
2789
بعد مادرشون دائم تخم میزاره نه؟

توی این‌۳ماه تابستون ۳بار تخم‌گذاشت.بار اول یه جوجش زنده موند از ۲تا تخم.

بار دوم کبوتر نر له کرد تخم ها رو.اینا هم‌ک‌واسه تخم‌سومشون‌هست😁دو تاجوجو

گُذَشتَم اَز گُذَشتَم، تآ عَوض شِه، سَر گُذشتَم...🧑🏻‍🦯‌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توی این‌۳ماه تابستون ۳بار تخم‌گذاشت.بار اول یه جوجش زنده موند از ۲تا تخم.بار دوم کبوتر نر له کرد تخم ...

سلام عزیزم ء من گفتم شاید تند تند میزاره اخه پرنده عروس هلندی هم جوریه که دائم تخم میزاره تو اینستا دیدم عروس هلندی جوجه اش نزدیک پر در اوردنشه یا یه کم بزرگ شده باز ماده تخم میزاره و به جوجه ها اسیب میزنه 

سلام عزیزم ء من گفتم شاید تند تند میزاره اخه پرنده عروس هلندی هم جوریه که دائم تخم میزاره تو اینستا ...

سلام گلم.

اینام اگه روشون‌بدی همین‌جوری ین،دائم‌میخوان‌تخم‌بزارن😂فکر کنم‌چیزایی شوهرم‌میگفت

شوهرم خیلی دوسداره 😊

عزیزم‌من یه دکتر تو اینستا دیدم که عمل عقیم سازی پرنده میکنه البته من عروس هلندی با یه پرنده دیگه رو دیدم ولی کبوترم فکر کنم بکنه یعنی کبوتر ماده رو با عمل عقیم میکنه که دیگه تخم نزاره

عزیزم‌من یه دکتر تو اینستا دیدم که عمل عقیم سازی پرنده میکنه البته من عروس هلندی با یه پرنده دیگه رو ...

اره شنیدم، ولی خب گناه دارن‌؟

بهرحال باید زاد و ولد کنن😂😂😂😂

اره شنیدم، ولی خب گناه دارن‌؟بهرحال باید زاد و ولد کنن😂😂😂😂

سلام عزیزم پرنده اگه دائم تخم بزاره عمرش کم میشه پرنده ماده عق بشه راحت میشه خوب جوجه ها اگه یکیشون ماده باشه اونم تخم میزاره واقعا سخته 

سلام عزیزم پرنده اگه دائم تخم بزاره عمرش کم میشه پرنده ماده عق بشه راحت میشه خوب جوجه ها اگه یکیشون ...

سلام‌ عزیزم.

اره درسته...ولی دیگه‌هوا سرد شد،‌نمیزارن‌فک‌کنم.رفت تا انشالله سال دیگه تابستون😊

الان دو تا کبوتر و دو تا جوجه دارین؟؟

سلام...

۲تا کبوتر ک پدر ومادر این‌جوجه هاهستن داریم، بعد بمیه کبوتر نر داریم‌ک بچه همیناست ولی بزرگ‌شده الان،🤭 و ۲تا جوجه ک‌عکسشونو دیدی.الان‌بزرگتر شدن فردا اگه شد یه عکس برات‌میزارم.😁