2789
عنوان

برای خرید هر ست لباس زیر

640 بازدید | 54 پست

بنطرتون چه قیمتی معقوله؟

اعصابم داعونه دیروز لباس زیر خریدم اینترنتی کلا هرسایتی میخرم قیمتارو ریال میزنن منم فک کردم ریاله ثبت سفارش کردم پیامک براداشت اومد دیدم به تومن بوده قیمتاااا و امکان لعونداره ومرجوعی 🤕😭❌🤌🏿بعد یسال اومدم بخرم خیر سرم 

چند خب 

بنظرم یک‌تومن معقوله 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هر ست رو فک کردم ۲۴۸هزاره ولی ۲۴۸۰هزار بودددد ۳ست خریدم به معنای واقعی دارم گریه میکنم برای پول نازن ...

😂😂بپوش حال کن بابا حتما خیلی خفنن ک اینقد گرون بوده

من احتیاج دارم به وقوع یک معجزه احتیاج دارم به روئیدن یک گیاه در میان زمستان احتیاج دارم به طلوعیدن یک خورشید از پس این تاریکی من احتیاج دارم به تحولی عظیم، به امیدی عمیق ...به جهانی زیباتر عشقی شگرفتر حالی خوبتر ...من احتیاج دارم در پس اینهمه تلاش و خواستن معجزهای اتفاق بیفتد...

هر ست رو فک کردم ۲۴۸هزاره ولی ۲۴۸۰هزار بودددد ۳ست خریدم به معنای واقعی دارم گریه میکنم برای پول نازن ...

وای واقعا درد داره 

دختر تو نگفتی ۲۴۸چی میدن اخه

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

وا کن عزیزم لذت ببر از خریدی که کردی فدای سرت پول برای خرج گردنه دیگه

من طبیعیه اصلا سوتین نمیخرم چون نمی‌بندد سینه هام ۶۵ کوچیکه لباس زیر رو هم ۱۲ تایی میخرم ۶۰۰ ۷۰۰ توم ...

منم خونه نمیپوشم برای بیرون مجبورم چون نپوشم مشخصه