2777
2789
عنوان

فرزند بهزیستیم رفتن به سرکاربیاید

2830 بازدید | 66 پست

خیلیا شاید شرایط منوبدونین وضعیتمونو..یه خیاطی بود گفتم منم برم کارکنم پول دربیارم باهاشون حرف زدم که برم رفتم حرف زدم گفتن اتوکاری میخایم هرمانتوسه هزارتومان بستگی به خودت داره چقدرکارکنی روزی صد تااتوکن بشه صدوپنجاه گفتم باشه به بچم دارم کوچیکه گفت اگه شلوغ نیست بیار..امروز وسط اسباب کشی رفتم ساعت هشت صبح بخدا تنبل نیستم بااین وضع دستم فقط تونستم ده تارواتوبزنم مانتوها لی بودن خیلیم سخت بود استینوباید مینداختی یجا اصلا خط نمیفتاذو..چند ساعت سرپا واستادم عرق می ریختم اتومیمردم و...

اتومیکردم..طفلی دخترمم زیرپای من دراز کشیده بود جانداشت که حتی به صندلی که بشینه هی می‌گفت مامان گشنمه نه صبحانه خورده بودیم نه ناهار..من واستادم اون خانمه صاحب کارآومد گفتم این اتو خیلی سخته به من یه کار دیگه بده

رفت نگاه کرد گفت خیلی خوب اتوکردی و..حالابروبشین پشت چرخ دوتادوخت ساده یاد داد انجام دادم چندتا خط دایره کشید گفت زیگزال طور بدور دوختن چند تا اونم گفت دونه به دونه بردم نشونش دادم گفت هنوز جای کار داره بخدا به طوری بود که ترانه الآنشم پامونمیتونم تکون بدم ..کاراشونم بطوری بود که بایدمانتوکامل میدوختی بهت آخرش سی هزارتومان بده اونم چند روز طول میکشید گفتم اونو نمیتونم گفت پس وسط کار هم لایی میچسبونی هم اتو و

هیچ حرفیم ازپول نزد..گفت حالا میخوای بیا نمیخای نیا..من که نمی‌تونستم ولی پول اون ده تامانتوروهم نداد انگارباخودش بود که کی پول بده کی نده که اونم بده یانه چهارنفربراش کارمیکردم همشونم افغانی بودن و هرکاری میکردن یکیشون اونور به اینور یکیشون اونور ..حالامیخام دیگه نرم همون سبزی پاک کردن خودم خوبه من سخت میگیرن یااینجوریه...بخدا پام یجوری دردمیکنه انگارقطع شده تسویشونم روزانه بود به گفته خودش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا می‌دونه که چقدر احتیاج داشتم که رفتم

حتما برو بهش حضوری بگو دیگه نمیام ولی پول همونارو حساب کن نیاز دارم نزار حقتو بخورن

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

حتما برو بهش حضوری بگو دیگه نمیام ولی پول همونارو حساب کن نیاز دارم نزار حقتو بخورن

آخه من نمی‌دونستم اونجوریم مانتوها اونجوری سخته و یجوری سخت میگیرن وگرنه چهارتا مانتو شد دوازده هزار

آخه من نمی‌دونستم اونجوریم مانتوها اونجوری سخته و یجوری سخت میگیرن وگرنه چهارتا مانتو شد دوازده هزار

فداسرت دیگه ایشالله خدا ی در پر برکت تر برات بازدمیکنه غصه نخور 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

شانس منه

اینجوری نگو همین ک جنمشو داری میخوای پول در بیاری دذست میشه فقط صبر داشته باش من مطمعنم