2777
2789
عنوان

کی ته چین مرغ بلده

297 بازدید | 13 پست

قبلا درست کردم ولی یادم رفته که چی و چقدر میزدم  تو نت هم زدم دستورا متفاوت یه چی میخوام که قبلا امتحان شده باشه

بوی تخم مرغ هم نده

ممنون میشم مواد و طرز تهیه و ظرف تهیه که تاحالا درست کردید و راضی بودید رو بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرز تهیه اش چطور میشه؟

حدود ده تا بال مرغ میجوشونم با نمک ده مین میشورمش واسه ته ته چین

بعد چند تیکه مرغ رو با پیاز و نمک و ابلیمو و ادویه میپزم ریش ریش میکنم با پیاز داغ و گردو خورد شده و زرشک تفت میدم جدا میذارم

برنجم ابکش میکنم 

کف تابه یا پلوپز روغن میریزم بال هارو میذارم یکم نمک میپاشم بعد ی مقدار از برنج ابکشو با زعفرون قاطی میکنم روش میریزم .بعد ی لایع از اون مرغ ریش شده میریزم ی لایه برنج باز مرغ باز برنج و اخر سر چند قاشق از اب مرغ پخته رو روش میریزم و چل مین میذارم دم بیاد و ته دیگش اماده شه😊

خوزستانم💔
زرده تخم مرغ با ماست و زعفران قاطی میکنم برنجم نیم پز ور میدارم همشو با مواد هم میزنم ته ظرفم نصف بر ...

میشه بیشتر توضیح بدی بادمجان چطوری سرخ شده؟ ورقه ای؟ میذاری رو یا زیر مرغ؟

حدود ده تا بال مرغ میجوشونم با نمک ده مین میشورمش واسه ته ته چین بعد چند تیکه مرغ رو با پیاز و نمک ...

عزیزم زرشکای شما هم وسط ته چین قهوه ای میشن؟ من دوست دارم زرشکی بمونن ولی قهوه ای میشن

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792