2777
2789

می‌خوام چکار؟

بچه ها معرف فامیل دوستم بود کنار دوستم نشسته بودم یهو زنگ زد دوستم ازش پرسید چی شد اینو گفت.

ارتباط من و پسره از چند روز قبلش یهو قطع شد حالا من خیلی برام مهم نبود چون پسره ماشین سواری نداشت خونه نداشت تحصیلاتش دیپلم بود از کل دنیا به نیسان داشت😅من داشتم فکر میکردم چطور به این بگم نمی‌خوامت که خدا قهرش نگیره.

من فوق لیسانسم کارمند رسمی ام خودم مستقلم.

پسرا چه پررو شدن.

این همونه که از من درباره حقوق که هیچی حق شیفتم پرسیده بود سوال کرده بود چقدر حق شیفت میگیری.

بعد سرما خورده بودم از پشت گوشی مثل سگ میترسید گفتم من چون تو محیط بیمارستانم سرما زیاد میخورم هی آخ و پیف میکرد حق شیفت منو میخواست ولی سرمای منو تحمل نداشت‌.

تازه از من پرسیده بود تو چهار سال کار می‌کنی چرا به ماشین نتونستی برای خودت بخری منم گفتم این حرف گفتنش برای تویی که خونه بابات زندگی می‌کنی راحته نه منی که صفر تا صد خرجم با خودمه و مستاجرم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا جواب سلام اینو دادن هم حرامه

دختر اینهمه پوئن مثبت داری چطور اجازه دادی باهات حرف بزنه اصن

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

اصلا جواب اینو دادن هم حرامهدختر اینهمه پوئن مثبت داری چطور اجازه دادی باهات حرف بزنه اصن

فقط قد و هیکل داشت.

منم دختر خوش اندامی ام ولی هرچی کوتوله بود سمتم میومد.

فقط قد و هیکل داشت.منم دختر خوش اندامی ام ولی هرچی کوتوله بود سمتم میومد.

اهان پس حق داشتی😭😂ملاک سفت و سخت منم همینه

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

خاک عالم اون چه بیشعوریه😐😐میکه من اینو میخوام چیکار انگار کی هست تو باید دختر به این نازی رو بذاری ...

عمدا گفتم نمی‌خوام کار کنم حالا من کارمند رسمی ام کل درآمد این سی میلیون بود مجبور بودم تو زندگی پا به پاش کار کنم.

اینجوری قشنگ میفهمم کی برای یه ذره پولم میاد.