2777
2789
عنوان

عمل بینی چطوریه❔

72 بازدید | 10 پست

من بینیم استخونیه و قوز داره 

واقعا ها! نه اینایی که بینشون یکم مشکل داره یا یکم انحراف و شکستگی‌ و قوز داره عمل میکنن

چندساله تو فکرشم و خب با تغییرش چهرم خیلی خیلی کیوت و نازتر میتونه باشه چون بزرگه 

تجربه داشتید ؟من خیلی میترسم از خوب نشدنش

تا حد امکان میخوام تحقیق کنم راجب دکتر و پولش اوکیه چون کلا یه باره پیش دکتر خوب میرم، مشکل تنفسی هم نداشتم ولی واقعا استرس دارم نتونم درست نفس بکشم یا بد بشه عمل 

چیکار کنم تجربه داشتید خودتون؟ میشه یکم راهنمایی کنید؟ 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

منم میخام عمل کنم بینیه منم استخونیه،یکم قوز‌داره و افتادگی کوچیکه ولی،چند جا رفتم برا مشاوره ولی بازم استرس دارم،۲۶ باید برم مشاوره باز.

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بینی های استخوانی معمولاً شکیل تر و خوش فرم تر از بینی های گوشتی در میاد میزان رضایتمندی مراجعه کنندگان بیشتر هست 

و خود متخصصین هم اکثراً بینی های استخوانی را قبول میکنند 

چون رضایت زیباجو اعتبار کاریشون را بالا میبره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بینی های استخوانی معمولاً شکیل تر و خوش فرم تر از بینی های گوشتی در میاد میزان رضایتمندی مراجعه کنند ...

خیلی ممنونم 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

خیلی ممنونم

موفق باشید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
منم میخام عمل کنم بینیه منم استخونیه،یکم قوز‌داره و افتادگی کوچیکه ولی،چند جا رفتم برا مشاوره ولی با ...

ایشالا مشکلی پیش نیاد و خیلی بینیت خوش فرم بشه 

ولی مال من عملش واقعااا ضروریه 

ایشالا مشکلی پیش نیاد و خیلی بینیت خوش فرم بشه ولی مال من عملش واقعااا ضروریه

فداتشم توام🩷

مشاوره رفتی پیش چند تا دکتر؟

فداتشم توام🩷مشاوره رفتی پیش چند تا دکتر؟

🥲🤍

والا من خیلی میترسم، تازه یه ماهه جرعت کردم دارم راجب دکترا تحقیق میکنم به مشاوره نرسیدم

خیلی سخت میشه اعتماد کرد مثلا یکی از اطرافیانم پیش یه دکتر رفته بود که فضای مجازی پر از نمونه کارای بی‌نظیر و نظرات مثبت‌ بوده، این بدبخت میره اونجا و بینیش بدترم میشه انحراف شدید میگیره، بعد تهش معلوم میشه پزشکه فقط از عملای مثبتش میزاشته و خیلیا هم ناراضی بودن. 

واقعا دوست دارم عمل کنما ولی یه جور فوبیا شده واسم نتیجه بدش، حتی هزینه و درد شدید بعد عملش واسم مهم نیست فقط نتیجه و مشکل تنفسی اهمیت داره واسم 

🥲🤍والا من خیلی میترسم، تازه یه ماهه جرعت کردم دارم راجب دکترا تحقیق میکنم به مشاوره نرسیدمخیلی سخت ...

منم دقیقا از نتیجش میترسم

تحقیق حضوری هم برو به مجازی خیلی اکتفا نکن

من تحقیق میکنم بعد میرم مطبش برا مشاوره اونجا نمونه کاراشو میبینم سوال میپرسم از کسایی که عمل کردن

الان چند تا دکتر رفتم برای مشاوره بازم میرم نمیشه الکی بینیتو بسپاری دست یه دکتر که بدتر بشه واقعا

دکتر مقتدر بینیارو خیلی کوچیک‌میکنه مصنوعیه انگار اصلا خوشم نیومد ولی تو سایت کارای خوبشو گذاشته باید حضوری مراجعه کنی فقط

دکتر اسلامی جو، دکتر شمشادی اینارو رفتم،دکتر سلطانی فر هم نوبت گرفتم برم برا مشاوره.

منم دقیقا از نتیجش میترسمتحقیق حضوری هم برو به مجازی خیلی اکتفا نکنمن تحقیق میکنم بعد میرم مطبش برا ...

آره واقعا به مجازی نمیشه اکتفا کرد 

ایشالا که عمل بینیت خوب پیش بره 🤍