2777
2789
عنوان

چقدر همه چی گرون شده🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 84 پست
من خودم شاکی مولی خدایی این چه مقایسه ی چرتیهزمان بابابزرگت حقوق کارمند چند تومن بود؟ الان چند تومنه ...

مقایسه کاملا درست بود

شما بببنید ارزش پول چرا باید توی این مدت انقدر بیاد پایین چیکار حقوق پدر بزرگ ایشون دارید

قیمت گوشت فلان کشور ۱۲ سال پیش ۳ یورو بوده کیلویی مثلا الانمه

همونه 

شما الان ۶ ماه پیشو با الان مقایسه کن ببین چیزی همونه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا کس دیگه ای میومد قرار نبود گلی بر سر مملکت بزنه

اینو خودشون کردن تو مغزتون

وگرنه خیییییلی فرق می‌کنه...

گزارش های جهانی رو از وضعیت اقتصادی کشور و رفاه فردی ببین ، قبل و بعد سه سال حاج آقا رئیسی....

هعععی....

کی میخوایم بفهمیم وقتی جو بکاریم، گندم درو نمیکنیم

اینو خودشون کردن تو مغزتونوگرنه خیییییلی فرق می‌کنه...گزارش های جهانی رو از وضعیت اقتصادی کشور و رفا ...

😆😆😆

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اینو خودشون کردن تو مغزتونوگرنه خیییییلی فرق می‌کنه...گزارش های جهانی رو از وضعیت اقتصادی کشور و رفا ...

ببخشید میتونم بپرسم پس ما مزدم چرا ۱۰ ساله احساس بدبختی فقر میکنیم

ما منظورم قشر غالب هست نه اون تک و توک مرفه بی درد 

چند روز پیش یه فروشگاه تو امل چراغ نفتی همون فانوس داشت واسه فروش اولش فک کردم شوخیه ولی دیدم نه باب ...

هعی💔 ، فک کنم شاهد هیزم جمع کردن هم باشیم دیگه زمستونا قراره کرسی درست کنیم 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 

چی بگم والا 

یک میلیون شده ده هزار تومن قدیم 

من پدرم میگه سال 89 ده روز رفتیم مسافرت با یک تومن .

الان ما نصف ده روز رفتیم مسافرت ، یک تومن پول تنقلاتی که تو راه خریدم هم نشد ....

گرونی بیداد می‌کنه 

امیدوارم سایه تورم از کشورم کم رنگ تر بشه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

خودشون کی ان؟؟؟؟

مگه خودمون عقل نداریم چشم نداریم وضعیت رو نمی بینیم 

چهل ساله همینه 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

کار ندارم 

ولی هر دوره که میرفت جلو بدتر می شد اینم فرقی نداشت

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

خواهرم شل کن و با جمع باش و لذت ببر ....سمت و سوی ننگرش مردم کلا عوض شده 

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است