2777
2789
عنوان

چقدر همه چی گرون شده🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 84 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودشون کی ان؟؟؟؟مگه خودمون عقل نداریم چشم نداریم وضعیت رو نمی بینیم چهل ساله همینه

ولش کن اینا فکر میکنن ما معاند و غرب زده و گول ای نتر نشنال میخوریم فکر میکنن مثل خودشون که  طوطی وار یه چیزی رو یادشون دادن هستیم . انکار گوریم ننیبینیم وصعیت جامعه رو

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
ولش کن اینا فکر میکنن ما معاند و غرب زده و گول ای نتر نشنال میخوریم فکر میکنن مثل خودشون که طوطی وا ...

گوه تو ایران اینترن شنال  و هفت جد اباد رسانه های معاند هر رسانه

واقعا 

دیگه خودمون که با چشم داریم بدبختی رو تجربه میکنیم

الان میگه برین خداتونو شکر کنید که امنیت دارین 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣اره وسط حرفشم یه بمب می افته رو خونمون یا همسایمون خفه امون میکنه برا دوزار طلا 

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
ولش کن اینا فکر میکنن ما معاند و غرب زده و گول ای نتر نشنال میخوریم فکر میکنن مثل خودشون که طوطی وا ...

ما که ماهواره نداریم ولی خب جامعه رو دارم می بینم قیمتا روزانه میره بالا هر موقع میرم خرید با قیمتا سورپرایز میشم 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
گوه تو ایران اینترن شنال و هفت جد اباد رسانه های معاند هر رسانهواقعا دیگه خودمون که با چشم داریم بد ...

والا با پوست و گوشت و استخون فقر و داریم  درک میکنیم که روز به روز  هم داره نزدیک تر میشه بهمون

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
والا با پوست و گوشت و استخون فقر و داریم درک میکنیم که روز به روز هم داره نزدیک تر میشه بهمون

بخدا قسم خشاب خشاب قرص اعصاب میندازم بالا دیگه اروم نمیشم

برن جوابگو خدا باشن با این حال وضعی که ساختن برامون

بخدا قسم خشاب خشاب قرص اعصاب میندازم بالا دیگه اروم نمیشمبرن جوابگو خدا باشن با این حال وضعی که ساخت ...

ادم میشناسم ماهی 7 تومن حقوقشه ماهی 12 قسطاشه خرج خانه بماند ....ادم دلش ریش میشه

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است