2777
2789

بعد دو شبه از سرکار ک میاد خونه اونوقه 

بهش میگم چته میگه هیچی 

دلم درد میکنه یا دندونم درد میکنه

زانوم ورم شدید داره بسکه دنبال بچه دویدم بعد اصن انگار براش مهم نی

بعد هیچیم ک برام نیورد از سفر بت اینکه میدونه چ پوستی ازم کنده شد وقتیم ک میگم چرا میگه باور کن چیز قشنگی ندیدم برات بخرم گفتم بری همینجا بخری خودت

آی لجم میگیره ازین جملش 

بعد امشب ک بهش میگم من پوستم تو خونه داره کنده میشه تو اصلا منا نمیبینی کارامو نمیبینی میگه تو دیوونه ایی من اگ جا تو بودم تو خونه با بچم عشق و حال میکردم

یعنی واقعا نمیفهمه چ قدر  این بچه منا صب تا شب میدوونه کارمو قشنگ بی ارزش میکنه 

الانم گرفته راحت خوابیده منم با این زانوی داغونم باید همچنان بچه داری کنم

یعنی دارم خفه میشم از بغض

خاک تو سر بدبختم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب خودش راهکار داده که‌

ازفردا زندگیت را درست کن، برو یه متخصص خوب برای زانوت، یه کلاس اموزشی یا ورزشی خوب بنویس، چون بچه داری فعلا یه جوری کلاس برو که به خاطر حرف شوهرت از بچه ات نزنی.

به خودت برس، بهترین لباسها و .... را برای خودت تهیه کن.

برو بیرون خودت و ....

همه مردا شکل همن برو خداروشکر کن خانوادش حالا دخالت گر نیستن شوهر من علاوه بر این که منو با بچه رو میذارم میره اینور اونور همه شرایط شوهر شما رو دار ۳ تا خواهر افریطه یه ننه بدتر از اون ۳ تا یه زن داداش بدتر که هر دقیقه میخان نفوذ کنن تو زندگی ما 

اینکه سوغاتی نیاورده کارش خوب نبوده ولی دیگه بچه داری که نمیتونه بکنه بجای شما! مسئولیت بچه در درجه اول با مادر هست. پدر هم مسئول هزینه هاست،اگر فرصتی داشت باید کمک کنه ولی توقع بی جایی هست بگیم از صبح تا شب برو سرکار، بعدش که اومدی هم بچه داری کن.

اینکه سوغاتی نیاورده کارش خوب نبوده ولی دیگه بچه داری که نمیتونه بکنه بجای شما! مسئولیت بچه در درجه ...

گفته بچه داری کن؟ متن و بخونین گفته از صب تا شب زحمت میکشم نمیبینه بجای اینکه بگه خسته نباشی خانمم میدونم خسته میشی امشب شام با من یا یه روسری یه چیز ساده براش میورد بدونه به فکرشه بدونه با ارزشه براش که بتونه با انگیزه کارای خونه رو انجام بده خانم. زن بسیار توی خونه روحش خسته میشی و یه خسته نباشید یه توجه مرد کافیه که بفهمه کنیز یا پرستار بچه نیست بلکه خانم اون خونه ست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

خیلی جالبه که ما زنا از مردا دفاع میکنیم مخصوصا وقتی حق با ماست. چرا مسئولیت بچه فقط با مادره؟ کی گفته؟ پس پدر چه نقشی داره زن که به تنهایی تصمیم نگرفته بچه دار شه. گرچه من خودم و فکر کنم اکثر خانما همین مشکل و دارن که دست تنها بچه بزرگ میکنن اما اصلا درست نیست و مرد باید حداقل یکساعت بچه شو نگه داره یا باهاش بازی کنه که خانم استراحت کنه اگه مرد از صب سر کار میره زن ۲۴ ساعت سر کاره و نیاز به استراحت داره

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار