2777
2789

می‌دونم از بی عرضگی منه که ۲۱ سالمه و هیچ درآمدی ندارم رشته خوب و تاپی هم قبول نشدم و درنهایت رفتم آزاد 

چون قبلش باهوش بودم و خیلی درسخون وقتی چندسال پشت کنکور بودم و سر مشکلات و بیماری های خودم مثل افسردگی و مشکلاتم با خانوادم و تنبلی خودم درس نخوندم و نتیجه نگرفتم همه با خاک یکسانم کردن 

از کوچیک گرفته تا بزرگ 

شدم نقل مجالس همه و بابامم بال و پر میداد می‌گفت اره این دختر بود هیچی نشد 

الان همه جا همه یجوری باهام برخورد میکنن که دلم میخواد بمیرم 

بچهاشونو تو سرم میزنن 

حتی مامانمم که به ظاهر حمایتم میکرد امروز گفت تو یه آدم بی کار و بی عاری که هیچی نیستی 

باید برم خوابگاه چندروز دیگه ولی هیچکس براش مهم نیست 

حتی هنوز اتاق هم گیرم نیومده و برای هیچکدوم از خانوادم مهم نیست 

یجوری باهام حرف میزنن یجوری خوردم میکنن دلم میخواد بمیرم ، دیگه هیچکس آدم حسابم نمیکنه نه دوست نه آشنا 

شاید باورتون نشه ولی روزی ده بار خودمو سیلی میزنم تا از دهن یا بینیم خون بیاد ، رسما خود آزاری گرفتم 

نه میتونم و میذارن برم سرکار نه هیچی 

من خودم بدتر از همه ناراحت سرنوشتمم که این شد ولی خانواده ای که دارن و حمایت نمی‌کنن بدتر عذابم میدن

حالم از خودم بهم میخوره 

زنده بودنم هیچ ارزشی نداره دیگه 

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

میفهمم ناراحتی

ولی زندگی فرصتیه که یه بار بهت داده میشع 

منم بخاطر قبول نشدنم ناراحت بودم سالها پیش 

ولی الان متوحه شدم من حتی زخمم نمیتونم ببینم پس بهتر چیزی که تو ذهنم بود قبول نشدم،این فکرارو بریز دور و مطمئن باش که میتونی آینده خوبی داشته باشی فقط خودت باید بخوای ،خوب بودن همش به مدرک و درس خوندن تو دانشگاه تاپ نیست،رفتن اینحور جاها خیلی خوبه ولی گاهی بودن تو جایی که هستیم گزینه بهتریه

وااا دانشگاه که قبول شدی برو درس بخون خاننی برای خودت کسی میشی همه اینا میان دنبالت تا میتونی درس بخون سنی نداری که

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میفهمم ناراحتیولی زندگی فرصتیه که یه بار بهت داده میشع منم بخاطر قبول نشدنم ناراحت بودم سالها پیش ول ...

می‌دونی عزیزم 

مشکل من هیچوقت خود کنکور نبود 

شاید اگه شرایطم عین یه آدم نرمال بود خیلی وقتا تک رقمی هم میشدم 

ولی نبود و نشد...

همین الآنم اگه یروز خودمو مشکلاتم اصلاح شن شاید یروز دوباره کنکور انتخاب کنم که حسرت به دل نشم

ولی ادمها خون به جیگرم کردن می‌دونی 

از خانواده خودم گرفته تا بقیه..

دیگه خستم کردن ...

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام