2777
2789

مامانم ۵بار حامله شده ۳تا سقط کرده

ما دوتارو دکترا به زور نگهداشتن با دارو و آمپول های هورمونی جدا از اینکه بخاطر اینا کلی مریضی جسمی داریم

الان میفهمم خدا میدونسته پدر مادر من لیاقت بچه ندارن

پدر مادر خوبی نمیشن

کاش هیچ وقت اصرار به بچه نکرده بودن

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بالاخره بابات خوبه براش دعا کنیم یا لیاقت بچه نداشته و پدر خوبی نیست

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زیاد ربطی به لیاقت داشتن نداره . پدر و مادر منم نه صلاحیتش و داشتن نه شرایطش رو نه لیاقتش و اما عین گاو تولید مثل کردن و ما هم سقط نشدیم ، البته چندتا بچه هم این وسط تلف شدن 

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

بالاخره بابات خوبه براش دعا کنیم یا لیاقت بچه نداشته و پدر خوبی نیست

جفتش

اونا منو نمیخوان

ولی دوست ندارم چیزیش بشه مریضه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

مگه چه مشکلات جسمی دارین؟ینی مشکلاتتان بخاطر دارو های هورمونی دوران جنینی هست؟

بماند

واقعا نمیدونم ربطش صد درصده یا نه ولی به طرز عجیبی مریضیم از همون بچگی

کل بچگیم بیمارستان بستری بودم

زیاد ربطی به لیاقت داشتن نداره . پدر و مادر منم نه صلاحیتش و داشتن نه شرایطش رو نه لیاقتش و اما عین ...

کاش خدا به همچین آدمایی بچه نده😭

کاش منم جز اون سقط شده ها بودم