2777
2789

😍خیلی خوب شدهههههه دیگه میتونم همه چیز بخورم ولی گفت تا ۱ ماه چیزهای سفت مثل بادام و هویج و اینا نخور

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارک باشه چندتا بود هزینه چقدر شدچند ماه خالی بودن

۹ تا دارم که انجام بدم الان فعلا همون یه دونه رو گذاشت برام چون پولشو نداشتم بدم چندتای دیگه رو هم برام انجام بده اینم قسطی بهش دادم ۲۰ تومن شد هر واحد نزاشتم زیاد خالی بمونه سریع رفتم دکتر گفت باید ایمپلنت شه همونجا کشید بخیه هم خورد دندونم ۲ تومن فقط گرفت واسه کشیدن بعدشم بلافاصله پیچ و مهره شو گذاشت برام گفت بعد دوماه بیا بعدش رفتم و الان امروز تموم شد دیگه خداروشکر 

عشقم بلافاصله بعد کشیدن گزاشت یا کی؟

آره اون دندونی که خودش می‌کشه همون موقع پیچ و مهره شو میزاره بعد میگه برو دوماه دیگه بیا چون باید استخوان پیوند بخوره به اون پیچه 

هزینش چقد شد؟

۲۰ تومن هر واحد من ۹ تا دندون دارم که اصلا قابل درست شدن نیست باید بکشم ایمپلنت کنم الان یکیشو درست کردم مونده ۸ تای دیگه اون ۸ تا هم ۴ تاشو کشیدم آماده ایمپلنته میمونه ۴ تای دیگه که باید بکشم

آره اون دندونی که خودش می‌کشه همون موقع پیچ و مهره شو میزاره بعد میگه برو دوماه دیگه بیا چون باید اس ...

وای

من دندون جلوم خرابه یعنی دوماه بدون دندون میمونه ادم چقدر بد😐💔💔

هزینه دوماه پیش رو میگیره یا هزینه جدید

لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

اگه حوصله داشتی شرایط بنویسو ادرسشو تهرانمیخوام انجام بدمهنو دندونمو نکشیدم

من تهران انجام ندادم عزیزم سمت دماوند ولی خب دکتزش خیلی خوبه

وایمن دندون جلوم خرابه یعنی دوماه بدون دندون میمونه ادم چقدر بد😐💔💔هزینه دوماه پیش رو میگیره یا هز ...

به من گفت چون همون ۲۰ تومن اومدی انجام دادی همون قیمت الان ی نفر اومد بهش  گفت ۲۱ میلیون میشه 

به من گفت چون همون ۲۰ تومن اومدی انجام دادی همون قیمت الان ی نفر اومد بهش گفت ۲۱ میلیون میشه

عه پس با شما راه اومده

لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

۹ تا دارم که انجام بدم الان فعلا همون یه دونه رو گذاشت برام چون پولشو نداشتم بدم چندتای دیگه رو هم ب ...

مبارکت باشه انشاالله بقیشم زودی درست کنی

به نظرت دندونی که ریشه داشته باشه یعنی فقط روی لثه صاف شده وداخل هنوز پر هست این خیلی به فرم صورت آسیب نمیزنه مثلا چند سال بمونه یا نه باعث میشه که جای خالیش تاثیر بزاره رو فرم صورت

وایمن دندون جلوم خرابه یعنی دوماه بدون دندون میمونه ادم چقدر بد😐💔💔هزینه دوماه پیش رو میگیره یا هز ...

آره دیگه من چندماه بدون دندون غذا می‌خوردم فکر کن خیلی بد بود ولی خب الان راحت شدم دیگه یه دندون دیگه هم هست جلو هستش یعنی کامل تو خط خنده مشخصه این ماه قراره برم اونم درست کنم