2777
2789
عنوان

گف رسم داریم عروس دست مادرشوهرو میبوسه خواستگاری باید ببوسی توام

| مشاهده متن کامل بحث + 7552 بازدید | 283 پست

بگو من روبوسی میکنم . 

بعدشم ...

دختر از تهران می بره ؟ 

یعنی چی آخه ؟ همه دخترای ایران هستیم 

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو من روبوسی میکنم . بعدشم ...دختر از تهران می بره ؟ یعنی چی آخه ؟ همه دخترای ایران هستیم

اره خب این حرفم درست نبود ولی فرهنگشون حس میکنم خیلی بده شایدم میشه با سیاست پنبه سر برید.... گفتم اولش گف نه و ....ولی گفتم اصلا اینکارو نمیکنم گف باشه 

اره خب این حرفم درست نبود ولی فرهنگشون حس میکنم خیلی بده شایدم میشه با سیاست پنبه سر برید.... گفتم ا ...

خب پس خوبه که با شما کنار اومده . 

به نظرم شما که دوست نداری انجام نده . که بعداً نره روی مخت . 

اون بنده خدا هم که قبول کرده 

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 
یعنی چی مسخره بازیا! گف ادای احترامه ولی دختر ناز داره اینکار شخصیتشو میاره پایین اونم جلسه خواستگار ...

چرت گفته عزیزم من خالم شوهرش از اردبیله ترک اونجان اصلا همچین رسم مسخره ایی ندارن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

کاری ندارم با هیچیش

اما اینکه از تهرانی باعث نمیشه  احترام خاصی داشته باشی

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

چکاره هست؟

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

تهرانی بره اردبیل بهم نمیخونن خدایی کم فک کن بیشتر اون منطقه ها کلا انگار خیلی فرهنگ سطحشون قدیمیه انگار ن انگار ب تهران ایقد نزدیکن

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه