اونا اردبیلی ان و گف عروس دست مادرشوهر و میبوسه گفتم اصلا گف رسممونه 😑😑داشت دعوام میشد باهاش اون میخندید میگفت بخدا رسمه ما تهرانیم اصلا همچین چیزی نیس! تازه اونا باید منو رو سرشون بزارن دختر از تهران داره میگیره! چون خانوادش اونجان کلا! یعنی چی! بعد دید قاطع میگم گف حالا ب مامانم میگم ک شما رسم ندارید نکن😑گف ی خواهرم معلمه اونم میکنه اینکارو اگ ازدواج کنه وای اون یکی ک دکتر بود نکرد چون خیلی موقعیت اجتماعیش خوب بود ! بعد میخندید! با سیاست رفتار کنم؟ خیلی قاطع گفتم اصلا نمیکنم من
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اما اینکه از تهرانی باعث نمیشه احترام خاصی داشته باشی
اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉
یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
تهرانی بره اردبیل بهم نمیخونن خدایی کم فک کن بیشتر اون منطقه ها کلا انگار خیلی فرهنگ سطحشون قدیمیه انگار ن انگار ب تهران ایقد نزدیکن
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه