limoooo مدیر عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 2873 عنوان با چی خودمو خشک کنم | مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 46 پست برای درمان عفونت؟حوله یا دستمال کاغذی؟ 1404/06/11 | 11:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
limoooo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 2873 چرت میگنیعنی این همه ادم شورت میپوشن. عفونت گرفتن؟ خب شستن و عوض کردن دائم شرتم نمیشه اخه بعد هر سرویس یعنی روزی ۸..۹باررررر
abandokhteh17 عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 8624 بعد هر سرویس ژل میزنی؟خو دکتر بمن گفت استفاده زیاد ژل باکتریای مفید رو ازبین میبره؟بعد عذر میخام هر ... نه عزيزم هر وقت میرم حموم با ژل میشورممنظورم دستمال بود که ماهی دومتر میخرمبعد اکه وسط ماه تموم شد دستمالارو میشورم با ژلکلا یه ماه استفاده میکنم از کهنه ها لایک نکن خواهر منننن
limoooo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 2873 ببین ی روز درمیون. داخل حموم. تو لگن. سرکه سفید بریزبشین توش. نیم ساعت اون داخل رو شستشو میدهانشالل ... مرسی عزیزم حتما امتحان میکنمفقط نسبت سرکه و اب چقد باشه؟
یک،دوست،قدیمی عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 1624 خب شستن و عوض کردن دائم شرتم نمیشه اخه بعد هر سرویس یعنی روزی ۸..۹باررررر عزیزبعدش نوشتم. ی مدت از پد استفاده کننباید شورت یا لباس خیس باشهچون عفونت و قارچ و اینارو تشدید میکنه کاربر هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔
limoooo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 2873 نه عزيزم هر وقت میرم حموم با ژل میشورممنظورم دستمال بود که ماهی دومتر میخرمبعد اکه وسط ماه تموم شد د ... عاهان ممنونم گلم منم این ماه گاز استریل میخرم تا درمان شه بعد کهنه نخی میخرمچه مارک ژلی میخری؟
یک،دوست،قدیمی عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 1624 مرسی عزیزم حتما امتحان میکنمفقط نسبت سرکه و اب چقد باشه؟ لگن و پراز آب کنبشین داخلش بعد ی مقدار سرکه بریزمیدونی چرا گفتم بعداز نشستن سرکه بریز؟چون موقع نشستن. آب میریزه از لگن بیرونمتوجه شدی منظورمو؟ کاربر هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔
limoooo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 2873 عزیزبعدش نوشتم. ی مدت از پد استفاده کننباید شورت یا لباس خیس باشهچون عفونت و قارچ و اینارو تشدید می ... ممنونم گلم حتما چنتا شورت نخی و پد روزانه میخرم فقط تموم شه این درد
limoooo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 2873 لگن و پراز آب کنبشین داخلش بعد ی مقدار سرکه بریزمیدونی چرا گفتم بعداز نشستن سرکه بریز؟چون موقع نشستن ... اره گلم برای یه لگن دو لیوان سرکه کافیه؟
abandokhteh17 عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 8624 عاهان ممنونم گلم منم این ماه گاز استریل میخرم تا درمان شه بعد کهنه نخی میخرمچه مارک ژلی میخری؟ اول فیروز زدمالان لافارر لایک نکن خواهر منننن
یک،دوست،قدیمی عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 1624 اره گلم برای یه لگن دو لیوان سرکه کافیه؟ زیادهی لیوان کافیه کاربر هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔
abandokhteh17 عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 8624 ممنون از راهنماییت تو سرکه هم نشیییین لایک نکن خواهر منننن
limoooo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 2873 زیادهی لیوان کافیه لطف کردی گلمامتحان میکنم انشالله جواب ب ه و من یعالمم دعات کنم
یک،دوست،قدیمی عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 1624 ممنونم گلم حتما چنتا شورت نخی و پد روزانه میخرم فقط تموم شه این درد انشالله خوبه خوب میشینگران نباش 🥰بله ازون گل گلیا بخر که نخ کامل هستندراستی از عطاری. گل پنیرک بخرداخل کتری استیل بریز بجوشهلیمو تازه هم بچکون توش. بخورقاتل. عفونتهسعی کن صبح ناشتا بخوری که بدنت روشستشو بده کاربر هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔
یک،دوست،قدیمی عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 1624 لطف کردی گلمامتحان میکنم انشالله جواب ب ه و من یعالمم دعات کنم جواب میدهاسترس ب خودت راه نده کاربر هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔