2777
2789
عنوان

کراشم استوریمو لایک نکرده🥲

272 بازدید | 16 پست

همیشه وقتی عکس خودمو میزاشتم لایک میکرد ولی الان نکرده😭😭😭

چند روز پیش استوری گذاشته بودم یه پستی بود در مورد اینکه من همیشه سینگل بودم و فقط دست بابامو گرفته بودم😂😂ولی زیاد ضایع نبود که خواستم به طرف بفهمونم سینگلم یعنی ممکنه به خاطر اون استوری پیش خودش گفته این دختر تا الان سینگل بوده پس حتما گند اخلاقه یا هرچیز دیگه ولش کن مخشو نزنم؟؟

به تف ات

غصه نخور بیا بقل

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کراش توئه ازکجا معلوم ک اصلا اونم بخوات ک فکر مخ زدن بیفته😂

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

کراش توئه ازکجا معلوم ک اصلا اونم بخوات ک فکر مخ زدن بیفته😂

آخه من اصلا روش کراش نبودم خیلی بدم ازش میومد قبلا انقدر رفتارای عجیب غریب و توجهای خاص بهم کرد منم روش کراش زدم 

🥲❤️به نظرت ممکنه اون استوری که درباره سینگلی گذاشتم نظرشو عوض کرده باشه؟

نه بیشتر فراری میشن

وانمود کن خیلی بهت خوش میگذره 

این شاید برش گرد ونه 

که باز میره البته

واااا کلمه گردو نه مجاز نبود چراا

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
جدی برای ایموجی خنده تعلیق شدیی؟🤣

اره نینی یار گفت بیجا بود خنده ت 🥲

چی بگم ولا

البته من بعنوان یه خانم دهه شصتی بهت گفتم

پستای قدیمیشو اخر شب لایک کن شاید اینطوری ذهنش درگیر شد

البته اگه کنجکاو باشه ولی اگه ادم سنگینی باشه ۹۹درصد عکس العمل نشون نمیده

هرچند تهش عاقبتی نداره 

سرگرمی و فان میتونه باشه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز