همیشه وقتی عکس خودمو میزاشتم لایک میکرد ولی الان نکرده😭😭😭
چند روز پیش استوری گذاشته بودم یه پستی بود در مورد اینکه من همیشه سینگل بودم و فقط دست بابامو گرفته بودم😂😂ولی زیاد ضایع نبود که خواستم به طرف بفهمونم سینگلم یعنی ممکنه به خاطر اون استوری پیش خودش گفته این دختر تا الان سینگل بوده پس حتما گند اخلاقه یا هرچیز دیگه ولش کن مخشو نزنم؟؟
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
🥲❤️به نظرت ممکنه اون استوری که درباره سینگلی گذاشتم نظرشو عوض کرده باشه؟
نه بیشتر فراری میشن
وانمود کن خیلی بهت خوش میگذره
این شاید برش گرد ونه
که باز میره البته
واااا کلمه گردو نه مجاز نبود چراا
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎