2777
2789

درمان ترومای بزرگ کودکی

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درمان قطعی ای داره پنیک؟ 

چن ساله تحت درمانم قطع نشده 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

فرق ocd با وسواسی که همه میگن چیه؟ اصلا متفاوتند؟

اینا فقط توصیف است. مشکلات روانی خط مشخصی با هم ندارند. توضیح بدید شرایط و رفتارهاتون چیه تا درمورد درمانش بهش راهنماییتون کنم.

یک اشاره ای بکنید بهش لازم نیست کامل توضیح بدید.

سرزنش شدن بیش از حد توسط خانواده ، تو محل پر جروبحث و دعوا بزرگ شدن 

سختگیری ک منجر ب کمالگرایی میشه

و باعث ترس از تن صدای بالا و اشتباه کردن میشه

یک اشاره ای بکنید بهش لازم نیست کامل توضیح بدید.

با شوهر خود شیفته چ کنم قهر می‌کنه منتظر من برم سمتش.همیشع من مقصرم..اون فحش میده بهم میگه تو دادی..خوبه شاهدم هست پسرم..بی محلی میکنم ب این کاراش و کاری بکارش ندارم ولی بچم اذیت میشه نمی‌خوام آسیب ببینه در بزرگسالی...

مشغولی ذهن و فکرکردن ب چیزای منفی و وسواس فکری ک چند بار یه کارو انجام بدیم برا اتفاق ناخوشایند نیفتن.وسواس اینکه هی دست بشوریم یا ب یه سری چیزا دست نزنیم و هی بگیم یه وقت مریض نشیم.وسواس پاکی و نجاست.همه اینا ک گفتم در کنار هم در یک فرد هس.خودمو میگم. همینطور احساس تنهایی.خستگی از زندگی.بی اعتماد ب نفسی.حس خجالت از همه.بلد نبودن حرف زدن در جمع 

درمان‌ها فقط دارویی بوده یا روان درمانی هم بوده؟

هردو 

نروفیدبک هم انجام دادم

روزی یک هفته جلسه مشاوره داشتم 

رژیم غذایی داشتم 

مدیتیشن داشتم 

کلاس یوگا داشتم 

هرچی بوده انجام دادم

کمتر شده ولی قطع نه 

تجربه های منفی مثل کتک خوردن تعرض هم دارید؟

نه ولی شاهدشون بودم 

مشابه این اتفاق وقتی جایی رخ میده مثل نوار فیلم جلوی چشمام تکرار میشه

اولی رو گاهی بله بوده

اینا فقط توصیف است. مشکلات روانی خط مشخصی با هم ندارند. توضیح بدید شرایط و رفتارهاتون چیه تا درمورد ...

مثلا وقتی کسی بدیی بهم می کنه خوب بلافاصله می دونم رفتارش اشتباهه ولی همین دیروز دهها بار کار یک شخص خودشیفته رو مرور کردم و به خودم ثابت کردم که رفتارش اشتباه بوده. حتی یه بار پنج صبح بیدار شده بودم دوباره اومد توی ذهنم و رفتارهاش رو مرور کردم. این وسواسه؟ یا یه دفعه به خودم میام می بینم زیادی توضیح دادم چیزی رو. توی درس خوندن هم همین طور بودم خیلی با دقت می خوندم. رتبه کنکورم خیلی خوب شد ولی دانشگاه که حجم درسها زیاد بود بارها به مشکل خوردم و نمره ام نسبت به زمانی که صرف کردم خوب نشد.

ترنج