ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻♀️بدنساز🏋🏻♀️ ......شدی قلب و تن وروحم شدی بال وپر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵 گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛
ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻♀️بدنساز🏋🏻♀️ ......شدی قلب و تن وروحم شدی بال وپر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵 گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛
ببخشید عزیزم زیاد سوال میپرسم. من دو روزه دارم میخورم وای گلاب به روت تا میخورم ، تکرر ادرار میشم. ربع ساعت به ربع ساعت مثانه ام پر میشه. برای شما هم همینجوری بود؟
ببخشید عزیزم زیاد سوال میپرسم. من دو روزه دارم میخورم وای گلاب به روت تا میخورم ، تکرر ادرار میشم. ر ...
کراتین؟
آب زیاد میخوری؟
نه هنوز کراتین را نخوردم. گینر را میخورم باورت میشه تو سه ساعت ۷ بار ادرار داشتم. حالا اونی که ازش خ ...
من همچین مشکلی نداشتم ولی اگه آب زیاد میخوری
جرعه جرعه بخور یه لیوانو یدفعه ای نخور