2777
2789
عنوان

بهم ریختن زندگی با بچه

259 بازدید | 14 پست

بچم دو ماهشه کل خونه زندگیم بهم ریختست،امروز جاریم اومد یهو من وسط هال بودم و دورم خیلی شلوغ بود،خجالت کشیدم فقط این نیست با شوهرمم سر بچه دعوا داریم هی باید کنار بچه باشم و گرنه گریه میکنه ،نمیتونم تنهایی به کارام برسم اگه کسی کنار بچه نباشه،حس دستواچلفتگی دارم

شوهرم کمک میکنه ولی هی منت میزنه میگه ملت چندتا بچه بزرگ میکنن بعد تو

شوهرم بهانه گیر شده ی میره بیرون تا بهونه داشته باشه بهم کمک نکنه

عزیزم خیلی روزای سختیه منم گذروندم یکم بزرگتر بشه همه چی بهتر میشه

غصه نخور اصلا

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزمم خب من بودم وقتی خوابه به خونه زندگیم میرسیدم و اون آقا وظیفشه کمک کنه مگه هرکی ۵تا بچه بزرگ کرده شوهرش کنارش نبوده !

یا اگه دیدی خیلی سخته پرستار بگیر یا مهد کودک

icy_floer

یه مقدار اوایل سخته ، هم بچه ها خواب شبشون کامل نیست بدن ضعیف میشه ولی خوب  دیگه چه میشه کرد باید برنامه ریزی کنی ، وقت هایی که بچه خوابه با همسرت وقت بگذرون . باهم  فیلم ببینین 

منم همینطور بودم 

ولی دیدم به هیچی نمیرسم 

وقتی میرفتم آشپزخونه میذاشتمش داخل کریر آویز کریر خریده بودم دیگه کنار خودم بود منم کارا و میکردم 

حیاط میخواستم بشورم هم همینطور 

خونه هم فعلا که کوچیکه میتونی تمیز باشی بزرگ تر بشه بیشتر بهم ریختگی داره

سعی کن خواب شب شو تنظیم کنی که خودتم بخوابی فرداش خسته نباشی 

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

با بچه کوچیک خونه بهم ریختگی طبیعیه 

تو ربات نیستی که وظیفه داشته باشی 

خودتو سرزنش نکن 

بچه هم بگو شوهرت کمک کنه بگو اگه من مادرم تو هم پدری وظیفه داری من نمیتونم کمک کن غر هم نزن 

بچه بده بغلش برو به کارات برس 

این روزا میگذره دوره سختی قبول دارم 

یکم بزرگ شه راحت میشی

جاری چرا یهو بی خبر اومد؟ وقتی اینقدر راحت و خودمونیه تو هم تعارفو بذار کنار یه جارو بده دستش بگو تمیز کن.

خودت حالت خوبه؟ عوارض زایمان برطرف شده؟ اگه نه که همه رو بیخیال شو دراز بکش به شوهرت هم بگو از زنای مردم مایه نذار هر وقت خودت زاییدی بیا توصیه کن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

والا من بچه ندارم همیشه مرتب نیست خونه ام چون سر کارم ، تازه بچه اول واقعا سخته ، آقایون اکثرا لج بازی میشن سر بچه اول چون احساس می کنند بچه جاشون و گرفته این و جدی میگماااا ، مردا فقط پسر بچه ای هستند که بزرگ شدن ، بهش بیشتر توجه کن می بینی که چطوری تغییر می کنه