2777
2789
عنوان

گلابی تو گوشش😭

138 بازدید | 13 پست

آقا من گوشم سوراخه مثل نصف مردم 

بعدشم با دستگاه تو درمانگاه انجام شده ۳ سال پیش

و اینکه من به بدلیجات حساسیت داشتم ولی فکر کردم تموم شده حساسیتم ،  گوشواره بدل فانتزی انداختم گوشم بعد لامصب دوباره حساسیت دادم بهش

دراوردم و خوب شد

الان رفتم یه طلا خریدم انداختم گوشم وزن زیادی هم نداره! گوشم بسته شده بود همون نوک گوشواره کردم توش باز شد

دیدم گوشم قرمزه درد داره یهو گوشواره درآوردم دیدم تو گوشم اون تو که سوراخه یه قلمبه گندههس شبیه گلابی🤣😑

عفونته؟ چیکار کنممم

فرد دارای ADHD(بیش‌فعالي) می‌باشد 🦍 عزیزم من تو یه تاپیك از هرنظر نگاه میکنم و نظر شخصی شخصی شخصی کاملا شخصی خودم پاسخ میدم و اگه نظرت باهام فرق داره کاملا قابل احترامه و اون نظرتوعه و به من هیچ ربطی نداره و در زندگیم اثری ندارد🥹🎀 متولد26دی‌۱۳۸۶

بابد بندازی تا گوش عادت کنه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بابد بندازی تا گوش عادت کنه

تمیشه دارم از درد میمیرممممم

فرد دارای ADHD(بیش‌فعالي) می‌باشد 🦍 عزیزم من تو یه تاپیك از هرنظر نگاه میکنم و نظر شخصی شخصی شخصی کاملا شخصی خودم پاسخ میدم و اگه نظرت باهام فرق داره کاملا قابل احترامه و اون نظرتوعه و به من هیچ ربطی نداره و در زندگیم اثری ندارد🥹🎀 متولد26دی‌۱۳۸۶

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تمیشه دارم از درد میمیرممممم

میدونم دردش وحشتناک ولی آب طلا بخوره گوش ات سه روزه خوب میشه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چند روز با الکل تمیز کن اون چرک رو هم یه سوزن بزن به الکل و به اون بزن خالی کن

چرک نیست تو سوراخ گوشمه چجوری سوزن بزنممم

چربش کن با وازلین

عفونت؟

چربش کن با وازلین

عفونته ؟

عفونت سربسته هست ، بازش کن تخلیه اش کن ضدعفونیش کن انتی بیوتیک بخور تا خوب شه بعد گوشوارتو مجدد بنداز 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

عفونت سربسته هست ، بازش کن تخلیه اش کن ضدعفونیش کن انتی بیوتیک بخور تا خوب شه بعد گوشوارتو مجدد بندا ...

یعنی چی ؟ چجوری باید تخلیه کنم ؟

عفونت احتمالا خالی میشه وقتی چربش کنی نرم میشه

اوکی مرسی عزیزدلم

یعنی چی ؟ چجوری باید تخلیه کنم ؟

با نیدل  بشکافش و عفونتش رو تخلیه کن 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود