2777
2789
عنوان

وای خیلی حالم بده

142 بازدید | 9 پست

سلام بچها من خیلی حالم بده ببخشید خیلی حالت تهوع دارم مثل اینکه معدم ترش کرده وببخشیداسهال دارم اخه چندروزگذشته که رفتیم مسافرت همه چیز روی هم خوردم ازبوی غذابدم میاد اخه چون بچه هم شیرمیدم اضلا نمیتونم غذابخورم بچم گشنست توروخدا یکی کمک کنه درضمن مطمنم که حامله نیستم

دخترم لکنت داره میشه برای خوب شدنش صلوات بفرستین
ویروس گرفتی گلم منم همینجور شدم رفتم سرُم و امپول زدم خوب شدم

وای اینقدرحالم بده من گفتم شاید ترش کردم اخه تومسافرت هیچکس بجزمن اینجورنشد چندروز طول کشید تا خوب شدی عزیزم؟؟اخه بچه شیرمیدم الان دوروزه من اینجورهستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم بچه شیر میدم عزیزم ۶ ماهشه ۳ روز طول کشید هنوزم یکمی حالت تهوع رو دارم ولی تا امپول و سِرُم نزنی خوب نمیشیا

یه درمونگاهی جایی برو حداقل مسافرت ب دهنت زهر نشه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
منم بچه شیر میدم عزیزم ۶ ماهشه ۳ روز طول کشید هنوزم یکمی حالت تهوع رو دارم ولی تا امپول و سِرُم نزنی ...

مرسی گلم ....

به همه به شدت توصیه میکنم

وقتی معده تون بهم میریزه و یا به اصطلاحی ترش میکنه

حتما حتما فقط دوغ بخورید، ابی هست که انگار رو اتیش ریخته میشه و به هیچ عنوان هی قرص و دارو نخورید که بدتر میشه

وقتی معده بهم میریزه، مخیط اش اسیدی شده و با خوردن دوغ که قلیایی هست، خنثی می کنه

خدایا عاقبت همه ما را ختم به خیر بفرما. "الهی آمین یا رب العالمین"