2777
2789

یه دونه عروس هلندی نر دارم که حدودا ۲ سالشه اما حرف نمیزنه ولی خیلی بهش وابستم دلم میخواست یه دونه عروس هلندی نر دیگه بیارم از بچگی که این حرف بزنه الان به بنده خدایی عروس هلندی اشو داده به بابام سنش حدودا یک ساله اما جفت هستن میخواستم نرشو جدا کنم کنار عروس خودم اما میگن نمیشه دوتا در کنار هم باشن یا میگن نمیتونم جفت هارو جدا کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سن اینکع یاد بگیرن حرف بزنن زیر یکسالهالکی اون بدبختو از جفتش جدا نکن گناه دارهبهو افسردگی میگیرن ش ...

واسه همین دلم نمیاد نگهشون دارم نمی‌دونم چی کارشون کنم یه تاشونم مامانم نمیزارن نگه دارم

آهان پس حرف نمیزنهخب ۲ سالشه فک کنم دیره مگه اینکه زیاد باهاش حرف بزنیمعمولا زیر ۱ سالی۵ ماه به بعد ...

می‌دونم باید بچه باشه تازه اینم نمی‌دونم چند سالشه حدودی گفتم یک ساله پیش منه قبلشم بزرگ بود صاحبش چون تعداد زیاد داشت می‌گفت بیشتر از یک سال سنشه

بابام کلا اعتقادی به خرید نداره از این و اون میگیرن 😩

سلام 

بهترین سن برای یاد گیری از سه ماهگی تا ۹ ماهگی هست که راحت تر میشه روند یادگیریش، هرچند باهوشم باشه میتونه بعد ها با تکرار زیاد یاد بگیره اما خیلی کم میشه

و اینکه صرفا نر اون جفت و جدا کنید بزارید کنار نر خودتون فایده ای نداره برای یادگیری دیگه از سنش گذشته 

و اینکه فقط اون جفت اذیت میشن ممکنه حتی به پر کنی هم بیوفته و اینکه دوتا نر که از بچگی باهم باشن خیلیی سخت باهم کنار بیان چه برسه که یهو بخواید جداشون کنید و بندازیشون کنار هم 

یه گروه هم هست تلگرام من همیشه از مدیر اون گپ راهنمایی میگیرم و همیشه کمکم کردن بدون هیچ هزینه ای، اگه دوست داشتید درخواستمو قبول کنید لینکشو براتون ارسال میکنم و بهتره از چندین نفر نپرسید چون فقط خودتون گمراه میشید🌿

سلام بهترین سن برای یاد گیری از سه ماهگی تا ۹ ماهگی هست که راحت تر میشه روند یادگیریش، هرچند باهوشم ...

مرسی از راهنماییتون اون نر کوچیک تر رو نمی‌خوام که عروس خودم حرف بزنه دلم میخواد یکیشون حرف بزنه فرقی نمیکنه ممنون میشم برام بفرستین