2777
2789

من25 او18

ب جز اون همه‌ی هم سنام ازدواج کردن

تو همین سنا

منم زیر 20 خواستگار داشتم ولی هر چی بزرگ تر شدم

کم و کمتر شد تا الان ک اصن ندارم

حس بدیه دلم نمی‌خواد برم

مولانا: پس زخم هامان چه؟   شمس:نور از محل زخم ها وارد می‌شود!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودتم خیلی جوونی و فرصت داری،امیدوارم بهترین ها روزیت باشه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

چه ربطی داشت.آشنا ما 29 سالگی ازدواج کرد.سال بعد دوقلو پسر بدنیا آورد.تازه بهترین سن ازدواجی از این به بعد.خودم 17 ازدواج کردم.خیلی برام بد و سنگین تموم شد و الانم روم حساب نمیبرن.25 بودم خیلی جاها نمیزاشتم حقم ضایع کنن.

شوهر کرده هاش میخوان برگردن به جوونی، شوهر نکنن ،حالا انگار ازدواج سن پایین چی هست،برد کردن تو زندگی یعنی یسری حداقلی ها رو داسته باشی برا خودت ،البته تعریفی برا آدما فرق داره ،ولی دعا کن قسمتت هرکی هست آدم حسابی باشه ،بعدها حسرت این روزای رو نخوری ،فعلا رو خودت تمرکز کن ،قسمت شما هم میاد ،برای هرکسی داستان فرق داره

هم سن تو تازه ازدواج کردم الان هم در شرف 26 سالگی ام 

واقعا برام مهم نبود سن عروس ازم کمتر باشه یا بیشتر 

خداشکر منم ازدواج کردم با کسی که هم مسیر خوبی برام و شرایط خیلی خوبی داره 

ببین زندگی مسابقه نیست بگیم زود برسیم یا دیر ، من خودم وقتی اهدافم تعیین کردم و جلو رفتم موقعیت های خیلی بهتری پیش اومد واسم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر