2777
2789
عنوان

زندگی بخور نمیر یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 25 پست
چرا با این وضع مالی ضعیف 2تا بچه آوردی عزیزم؟کی ازدواج کردی؟شغل و تحصیلات شوهرت چیه؟

الان موقع پرسیدن این سوالاست؟😒

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

شما خوشبختی حتی اگه زندگیت بخور نمیر باشه خوشبختی یعنی دلخوشی و داشتن به امید به زندگیایشالا بهترینا ...

مرسی گلم  امید دارم همه چی تغیر کنه ایشاالله 

خدا مادرتو حفظ کنه😘

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا با این وضع مالی ضعیف 2تا بچه آوردی عزیزم؟کی ازدواج کردی؟شغل و تحصیلات شوهرت چیه؟

میدونستم یکی میاد این میگه     باید تا کی منتظر بمونیم تو ۴۰ سالگی بچه می‌خواستیم چیکار    

میدونستم یکی میاد این میگه باید تا کی منتظر بمونیم تو ۴۰ سالگی بچه می‌خواستیم چیکار

عزیزم من اصلا قصد بی احترامی ندارم ولی واقعا تو این شرایط اقتصادی بچه اصلااا نیاز نیست

اینو کردن تو گوش ما که حتما تا مثلا40 سالگی بچه بیارین 

ولی دوستای من همه پزشک و پولدارن میگن اصلا بچه نمیاریم

عزیزم من اصلا قصد بی احترامی ندارم ولی واقعا تو این شرایط اقتصادی بچه اصلااا نیاز نیستاینو کردن تو گ ...

میدونم چی میگی گلم تو فامیل ماهم از اینا زیادن 

راستش واقعا سخته تو این شرایط بچه بزرگ کردن تا جوونی شوق داری ببعدش شوقی  نمیمونه ..قبلا شرایطمون انقدر سخت نبود بخاطر خونه کوفتی این مشکلات پیش اومد 

کجاش خوبههه؟بیچاره با ضعیف ترین شرایط داره میسازه

راه دیگه ای داره؟زندگی نکنه؟یا چی؟

همه چیز اونایی که توی مجازی می‌بینیم نیست زندگی به همین لحظه های کنار هم بودنه

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت