2777
2789

خواهرم حامله نمیشه دوازده ساله ازدواج کرده از وقتی فهمیدم حاملم بجا اینکه ذوق خودمو داشته باشم همش نگران حال اون بودم ولی گفتم بیخیال بعداینهمه سختی چرا نباید خوشحالی کنم چون خودمم مشکل نازایی داشتم 

وقتی فهمید حامله م یه جوری شد ولی گفتم حق داره به روش نیاوردم خونه هامون کنار همه چون حاملگی پرخطر دارم نمیتونم زیادکاری بکنم بااینحال بازم ازش توقع نداشتم که بیادمثلا کارامو بکنه ، از همه توقعاتم گذشتم مخصوصا که بلافاصله گفت همه جام دردمیکنه ‌فلان مریضی‌و گرفتم بازم توی نقش قربانی فرو رفت بازم همه توجه ها به اون باشه اشکال نداره حالا اونروز همکار شوهرم دوتا بسته زعفرون برام آورده بود یکیشو دادم به مامانم خواهرمم اونجا بود گف هیچوقت هیچی به من نمیدی گفتم فقط دوتا بود با مامان نصف کنین از اون روز حتی یه زنگ به من نزد خودم پامو گذاشتم رو غرورم بهش پیام دادم جوابمو نداد بعد با خودم گفتم چطور من هیچوقت هیچ توقعی نداشتم بخدا دچار ناراحتی اعصاب شدم حتی وقتی فهمیده بود هماتوم دارمم یه زنگ نزد گفته بود من همه چیو بزرگش می‌کنمو الکی میگم حالم خوبه 

از اینجور افراد فقط دوری کنید

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا از این خواهرا وبرادرا نصیب کسی نکنه

همه بگیدآمین

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

مگه خواهرم قهر داره

ما همدیگه رو نصفم کنیم باز کنار همیم

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

چی بگم مدارا کن دوری دوستی

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

خوب که خودتون میدونید ایشون تو نقش قربانی فرو رفته. فدای سرت. بکش عقب و دیگه خواهان پیشقدم شدن واسه ازتباط نباش. باردار شدی، بدهکار ایشون نیستی. توقعی ازش نداری پس اونم ازت توقعی نداشته باشه. خوشحالیتو بکن، لذت ببر از پروسه مادر شدنت، و کوچکترین عذاب وجدانی نداشته باش. اینجور ادما استاد این هستن که به بقیه بیخودی عذاب وجدان بدن. ازین به بعد با رفتارات بفهمون بهش که برای نقش قربانیش تره هم خورد نمیکنی و بهتره خودشو جمع کنه