واسه قیمه من دو مدل درست میکنم بعضی وقتا اول گوشتو تفت میدم با پیاز و کره بعد ادویه میزنم و زردچوبرو با روغن و گوشت تفت میدم اخرشم لپه میریزم میزارم اروم بپزه حسابی جا میفته
قیمه رو نمیدونم ولی واسه کرفس لوبیا چیتی و گوشت گوسفند رو با پیاز بذار تو زودپیز خوب بپزه!بعد کرفس و جعفری رو سرخ کن و اخرش یک قاشق نعنا بزن و بذار با گوشت و لوبیات حسابی بپزه و جابیافته
واسه هردو پیاز فراوون بزن حبوباتو جدا بذار با اب بجوشه کفای روشو بردار بعد آب بکش و با گوشت تفت بده دارچین قیمرو 10دیقه آخر بزن با چند قطره گلاب واسه قرمه هم که سبزیشو خوب سرخ کن تا قهوه ایشه
پیاز بزرگ رنده کن تفت بده با زردچوبه، گوشت اضافه کن با یه چوب دارچین کوچولو با فلفل سیاه تفت بده خیلی خوب ، حدود یک ربع ، بعد رب اضافه کن اونم خوب تفت بده ، لپه رو اضافه کن و آب بریز ، با شعله خیلی کم حدود ۴ ساعت بمونه خوب جا بیوفته یک ساعت آخر زعفرون دم کرده و لیمو عمانی و نمک بزن ، کنارشم سیب زمینی سرخ شده عالی میشه
یه مدلم گوشتو پیازو تفت میدم راز لعاب دادنش زردچوبس که تو روغن یکم تفت میخوره بعد یه عصاره گوشتم میندازم بهش مزه میده ابم میریزم با لیمو عمانی میزارم بپزه هم میشه رب رو اول با گوشت تفت داد هم میشه بعد پختنش لپرو جدا نیم پز کنی تو یه ظرف دیگه رب و با روغن تفت بدی لپرو هم اضافه کنی با رب و روغن تفت بدی بعد بریزی توی خورشت اینجوری لپه ها سفت تره ولی مدل قبل لپه ها له تر میشه