2737
2734

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢

خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍

بیا اینم لینکش

ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

واسه قیمه من دو مدل درست میکنم بعضی وقتا اول گوشتو تفت میدم با پیاز و کره بعد ادویه میزنم و زردچوبرو با روغن و گوشت تفت میدم اخرشم لپه میریزم میزارم اروم بپزه حسابی جا میفته

2728

قیمه رو نمیدونم ولی واسه کرفس لوبیا چیتی و گوشت گوسفند رو با پیاز بذار تو زودپیز خوب بپزه!بعد کرفس و جعفری رو سرخ کن و اخرش یک قاشق نعنا بزن و بذار با گوشت و لوبیات حسابی بپزه و جابیافته

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
واسه قیمه من دو مدل درست میکنم بعضی وقتا اول گوشتو تفت میدم با پیاز و کره بعد ادویه میزنم و زردچوبرو ...

ممنون دوستم،عیدت مبارک،با کره امتحان نکردم،مزه اش خوب میشه؟؟

دل من هواتو کرده🤕
2738
دستور دوستمون درسته فقط یکم سرقاشق دارچین بزن محشر میشه میشه مجلسی

خورش قیمه هاااا

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

واسه هردو پیاز فراوون بزن حبوباتو جدا بذار با اب بجوشه کفای روشو بردار بعد آب بکش و با گوشت تفت بده دارچین قیمرو 10دیقه آخر بزن با چند قطره گلاب واسه قرمه هم که سبزیشو خوب سرخ کن تا قهوه ایشه 

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤

پیاز بزرگ رنده کن تفت بده با زردچوبه، گوشت اضافه کن با یه چوب دارچین کوچولو با فلفل سیاه تفت بده خیلی خوب ، حدود یک ربع ، بعد رب اضافه کن اونم خوب تفت بده ، لپه رو اضافه کن و آب بریز ، با شعله خیلی کم حدود ۴ ساعت بمونه خوب جا بیوفته یک ساعت آخر زعفرون دم کرده و لیمو عمانی و نمک بزن ، کنارشم سیب زمینی سرخ شده عالی میشه

من قیمه هام خوب میشه

اول اینکه لپه رو تفت میدم تا بو خامیش گرفته شه و تغییر رنگ میده اینجوری وا نمیره و خیلی جا افتاده میشه طعمشم بهتره

دارچین،هل و گلابم میزنم

والبته زعفرون

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

یه مدلم گوشتو پیازو تفت میدم راز لعاب دادنش زردچوبس که تو روغن یکم تفت میخوره بعد یه عصاره گوشتم میندازم بهش مزه میده ابم میریزم با لیمو عمانی میزارم بپزه هم میشه رب رو اول با گوشت تفت داد هم میشه بعد پختنش لپرو جدا نیم پز کنی تو یه ظرف دیگه رب و با روغن تفت بدی لپرو هم اضافه کنی با رب و روغن تفت بدی بعد بریزی توی خورشت اینجوری لپه ها سفت تره ولی مدل قبل لپه ها له تر میشه

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز