2821
2789
عنوان

وام ضروری

173 بازدید | 11 پست

دوستان یه وام خیلی خیلی واحد میخام کسی میدونه جه بانکی بهت. وام میده یا کلا نیشه یه راهی بذارید جلو مام خدا خیرتون بده انشالله از لحاظ ضامن مشکلی ندارم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فقط با سپرده و گردش حساب مالی بالا وام  میدن نهایت با امتیاز وام مهر یا رسالت اگه جای مطمین پیدا کردین بخرین یا وام خونگی بذارین و اولین نفر خودتون بردارین دقیق نمی‌دونم ولی قدیما رو سند یا جواز کسب و طلا وام میدادن ولی الآنم نمیدونم هست یا نیست 

بانک ملت حساب داری

اره

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
فقط با سپرده و گردش حساب مالی بالا وام میدن نهایت با امتیاز وام مهر یا رسالت اگه جای مطمین پیدا کرد ...

وام امتیازی نمیتونم بگیرم چون سپرده ندارم فعلا

داخل سایتش برو همه ی کارهاش هم اینترنتی هست ببین چقد بهت تعلق میگیره من همین چند روز پیش 100 گرفتم خ ...

من اصلا گردش حساب ندارم تو اون کارت

یعنی سپرده داشتید یا گردش حسابتون بالا بوده ؟

نه فقط حقوقمو به این کارت واریز میکردن ولی من معمولا از این کارت سربع خارج میکردم ولی با این حال 100 بهم تعلق گرفت ضامن هم خودم شدم 

2823
2791
2779
2792