2777
2789
عنوان

با اکس رلم رفیق شدیم بدجور😂💕

1607 بازدید | 8 پست

دست رلمو رو کرد این دختر چقد ماهه چقد خوش اخلاقه یه فرشته س 

رلم میگف قسم میخورد با کسی جز ینفر نبودم رفتیم گروه تشکیل دادیم رلمو اوردیم بالا هرچی مدرک داشت زد تو صورتش گف این دخترم مث من سرکار نزار میگم ک بدونه با چه لجنی تو رابطس نمیخوام گولش بزنی 

الان رفیقیم با هم اون بی فانوسم بلاک کردم با زنای بیوه رو هم ریخته بود منم اب نمکش بودم چقد خر بودم

پسرا چقد لاشین

..

باید یه طوری زندگی کنیم که بیشتر دور و بر آدم حسابیا باشبم نه این انگلا که احتمال آشنایی باهاشونم خیلی کم باشه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا زیاد به اینم دلخوش نکن 

یاد بگیر سخت اعتماد کن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

2790
2778
2791
2779
2792