k1234 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 4445 عنوان دوستان برای رشد آنلاین شاپ چیکارا کنم 158 بازدید | 18 پست اول اینکه وقتی میگوییم آنلاین شاپ، منظور فروش اینترنتیه؟ یا پیج اینستا یا هر مدل فروش غیرحضوری رو شامل میشه؟دوم اینکه اگه بخاید یه محصول معرفی کنید ک خیلی شلوغ پلوغ هم نباشه چیو میگید ک بزنم تو همون کار؟سوم اینکه برای رشدش چیکار کنم؟ 1404/06/06 | 10:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aroos_paeez عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 2626 تبلیغ باید بدی از پیج های نوپا شروع کنبرای انلاین شاپ میتونی لباس زیر و لباس خونگی و شال و روسری بیاری
k1234 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 4445 تبلیغ باید بدی از پیج های نوپا شروع کنبرای انلاین شاپ میتونی لباس زیر و لباس خونگی و شال و روسری بیا ... میگیره؟ بازارش اشباع نشده؟ من تازه بیام شروع کنم؟لباس و اینا خیلی تنوع داره خیلی دردسر داره میخام یه محصولی بخشه که انقد تنوع توش نباشه ولی خریدار هم داشته باشه
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5461 باید هزینه کنیاونم زیادیابا دیوار باسلامترب شروع کن فلا 📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5461 مرحله بعدی سایتقالب اماده وردپرس 📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد
k1234 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 4445 باید هزینه کنیاونم زیادیابا دیوار باسلامترب شروع کن فلا هزینه چی؟ تبلیغات؟و اینکه چی بفروشم؟ چ محصولی باشه ک تنوعش زیاد نباشه ک سر تهیه کردنش اذیت نشم؟
k1234 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 4445 مرحله بعدی سایتقالب اماده وردپرس پس کم کم باید همه مسیرهارو برم ک بتونم گسترشش بدمو بنظرتون وقتی الان خیلیا سالهاست دارن فعالیت میکنن و شناخته شدن منِ تازه کار میتونم موفق شم؟
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5461 پس کم کم باید همه مسیرهارو برم ک بتونم گسترشش بدمو بنظرتون وقتی الان خیلیا سالهاست دارن فعالیت میکنن ... میگم برای راه اندازی سایت خوب فلا فقط باید هزینه کنیالانم زیاد وقت مناسبی نیست 📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد
k1234 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 4445 میگم برای راه اندازی سایت خوب فلا فقط باید هزینه کنیالانم زیاد وقت مناسبی نیست چرا وقت مناسبی نیس؟ جنگ و اینا؟پس چیکار کنم؟ میخام کار کنم ولی همش تو فکرم ک چه کاری
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5461 چرا وقت مناسبی نیس؟ جنگ و اینا؟پس چیکار کنم؟ میخام کار کنم ولی همش تو فکرم ک چه کاری بله دیگه شرایط اقتصادیبنظرم فلا برو اموزش سایت ببین چون رایگانه بدردتمیخوره وسایت خودتو میاری بالامحصولم زیادهواینکه بازاریابیه یه محصولو انجام بدهفلاباید ب خودت زمان بدی که بتونی موفق بشیاسکوتر برقی کودکان سرچ کن چون تنوع محصول کمه نسبتا 📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد
k1234 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 4445 بله دیگه شرایط اقتصادیبنظرم فلا برو اموزش سایت ببین چون رایگانه بدردتمیخوره وسایت خودتو میاری بالامح ... ممنونکار شوهرمم دکوراسیونه دلم میخاست اگه میتونستم سر همون هم وقت بزارم ولی فکر کنم دنگ و فنگش بیشتره از فروش یه محصول
aroos_paeez عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 2626 میگیره؟ بازارش اشباع نشده؟ من تازه بیام شروع کنم؟لباس و اینا خیلی تنوع داره خیلی دردسر داره میخام یه ... عزیزم اونجوری بخوای فکر کنی همه ی کارها دست توشون زیاده روزی رسان خداست
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5461 ممنونکار شوهرمم دکوراسیونه دلم میخاست اگه میتونستم سر همون هم وقت بزارم ولی فکر کنم دنگ و فنگش بیشتر ... خوب اونم خوبه باید مقاله بخونی در موردش تو گوگلسایتم هستچون پیش زمینه داری موفق تری 📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد
k1234 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 4445 عزیزم اونجوری بخوای فکر کنی همه ی کارها دست توشون زیاده روزی رسان خداست اینم درستهکاش یه محصول خوب پیدا کنمکاش سر این کارکردن به نتیجه برسم. خسته شدم انقد فکرکردم
k1234 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 4445 خوب اونم خوبه باید مقاله بخونی در موردش تو گوگلسایتم هستچون پیش زمینه داری موفق تری اره باید ببینم کدوم بهتره